Jobba hos oss

Jobba med en support i världsklass

På supporten gör vi skillnad för Sveriges företagare - varje dag. Tillsammans i supporten möter vi genom telefon, chatt och mejl våra användare. Vi syns och hörs och är en aktiv del av Fortnox erbjudande. Här har där du verkligen en möjlighet att göra direkt skillnad i vardagen för våra hundratusentals företagare och hjälpa dem få ut det mesta av Fortnox.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att vi skulle kunna vara ditt nästa - och bästa - jobb om du tycker om att bygga relationer och utforska möjligheter. Dina kollegor finns tillgängliga både för frågor och för en pingismatch mellan samtal. Vi ser till att du får allt du behöver för att du ska känna dig bekväm på jobbet och i kontakt med våra användare. Låter det bra? Då har vi den rätta rollen för dig.

Något för alla

Vi har flera specialiserade supportavdelningar för att våra användare ska kunna få den bästa hjälpen utan att alla på supporten ska behöva kunna precis allt. Du som medarbetare på supporten har möjlighet att specialisera dig inom det du tycker lite extra om och kanske vill jobba mer med, och genom det leverera riktigt personlig support till våra kunder. Och ingen fara - du behöver inte kunna allt direkt. Vi har bra introduktionsprogram och utbildningar för dig som är ny på jobbet.

Problemlösning idag, förändring imorgon

Vi kan hjälpa företagare i deras vardag, både direkt och över tid. Det är i kontakten med våra kunder som vi kontinuerligt har möjlighet att förstå vilka utmaningar de står inför. Deras frågor gör att vi kan göra rätt saker framåt, för fler. Är du också pepp på att förändra vardagen för närmare en halv miljon kunder? Välkommen hit!

Vad gör du om fem år?

För oss är förståelsen för våra kunders upplevelse otroligt viktig; därför har många av våra medarbetare börjat sin karriär på Fortnox hos supporten. Förutom möjligheten att specialisera dig inom olika delar av vår support och våra program så finns stora möjligheter till utveckling inom Fortnox. Läs gärna mer om våra medarbetare längre ned på sidan.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect

Möt Fortnoxfolk

Vi älskar att jobba på Fortnox

Nyfiken på att träffa några av våra medarbetare som jobbar inom andra områden? Ta del av deras personliga historier och inblick i en dag på Fortnox.

Träffa Peter, Product Designer på Fortnox

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma. Flera år senare har han landat i en roll inom UX design och trivs ypperligt som Product Designer på Fortnox.

Fortnox - development
Möt Michaela, Developer på Fortnox

Vad har modedesign och utveckling gemensamt? Svaret är mer än man kan tro! Michaela planerade för en framtid inom modebranschen, men en utbildning som innehöll programmeringskurser fick henne att ifrågasätta sina fördomar om området och byta spår. Nu arbetar hon som utvecklare och kan inte tänka sig att göra något annat.

Möt Fredric, Test Engineer på Fortnox

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara.

Våra kontor

Välkommen hem till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?