Jobba hos oss

Vill du flytta gränserna för vad som är möjligt?

Oavsett om du har erfarenhet av Java, Python eller JavaScript så kommer du trivas hos oss om du gillar utveckling med ett tydligt syfte. Här skapar vi mer framgångsrika kunder med hjälp av smartare produkter och lösningar. Om du vill du vara en del av att utveckla framtidens teknologier och bidra till ett välmående samhälle har du hittat rätt. Vi letar alltid efter de som vill göra skillnad på riktigt.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att vi skulle kunna vara ditt nästa - och bästa - jobb om du är nyfiken på teknik och innovation. Vi letar efter dig som drivs av en problemlösningsvilja och som gillar att tänka analytiskt. Du ska kunna identifiera och lösa komplexa utmaningar under utvecklingsprocessen. Vi tror på våra medarbetares förmågor, och vill att du är självgående och kan ta egna initiativ och beslut. Vi tror även på våra teams gemensamma förmågor, och att det är i samverkan med andra som vi och vårt arbete utvecklas och förbättras. Håller du med? Då har vi den rätta rollen för dig.

Utvecklarmiljö i framkant

Hos oss jobbar vi med agila arbetssätt istället för att följa de traditionella vattenfallsmodellerna. Genom att arbeta i korta sprintar och ha kontinuerlig kommunikation med kunder och användare kan vi snabbare anpassa oss till förändrade krav och leverera produkter i världsklass. På Fortnox går vi vår egen väg. Vi ser potentialen i problem, premierar nya idéer och gör dem till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för hur intelligenta dataflöden och automatisering skapar affärsnytta. Här får du utrymme att utforska idéer och testa ny teknik.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Möjlighet till utveckling

Fortnox är ett växande och snabbrörligt bolag. Det öppnar möjligheter för alla som vill vara med. Vi ser mångfald som en tillgång och uppmuntrar intern rörlighet där medarbetare kan växa med nya utmaningar, inriktningar och roller. För dig som uppskattar den föränderliga miljö vi lever i är allting möjligt. Hur långt du vill nå bestämmer bara du själv.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Solution Architect
Utveckling

Linköping

Läs mer och ansök
Senior Frontend Developer
Utveckling

Stockholm

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Vi som jobbar inom utveckling
Möt Clara Norbäcker
Vi som jobbar inom utveckling
Möt Clara Norbäcker

Som Scrum Master, testare och kontorsansvarig har Clara Norbäcker verkligen hittat sin perfekta blandning av arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik när man kan hoppa mellan teknik och teambuilding.

Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix

På Fortnox tycker vi om att blanda kompetenser och personligheter. Det är då det händer spännande saker. Nya idéer föds och outforskade vägar öppnas upp. Blandningen gör att vi kan skapa saker som ingen av oss kan åstadkomma på egen hand. En härlig gemenskap och ett större sammanhang. Det är så vi formar framgångsrika företag – tillsammans. Här får du det bästa av två världar. Startup eller koncern, enmansföretag eller storbolag – eller något mitt emellan. Varför välja när du kan mixa?

Vi som jobbar inom utveckling
Möt Oscar Johansson
Vi som jobbar inom utveckling
Möt Oscar Johansson

Cykelpendling och AI-jobb går alldeles utmärkt att kombinera - det tycker i alla fall Oscar. Som del av ett team som tycker om att ligga i framkant betyder varje dag nya utvecklingsmöjligheter.

Våra kontor

Välkommen till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Växjö

I april 2024 flyttar vi in i helt nyrenoverade lokaler mitt i centrala Linköping.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb!

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?