Jobba hos oss

Vill du flytta gränserna för vad som är möjligt?

Oavsett om du har erfarenhet av Java, Python eller JavaScript så kommer du trivas hos oss om du gillar utveckling med ett tydligt syfte. Här skapar vi mer framgångsrika kunder med hjälp av smartare produkter och lösningar. Om du vill du vara en del av att utveckla framtidens teknologier och bidra till ett välmående samhälle har du hittat rätt. Vi letar alltid efter de som vill göra skillnad på riktigt.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att vi skulle kunna vara ditt nästa - och bästa - jobb om du är nyfiken på teknik och innovation. Vi letar efter dig som drivs av en problemlösningsvilja och som gillar att tänka analytiskt. Du ska kunna identifiera och lösa komplexa utmaningar under utvecklingsprocessen. Vi tror på våra medarbetares förmågor, och vill att du är självgående och kan ta egna initiativ och beslut. Vi tror även på våra teams gemensamma förmågor, och att det är i samverkan med andra som vi och vårt arbete utvecklas och förbättras. Håller du med? Då har vi den rätta rollen för dig.

Utvecklarmiljö i framkant

Hos oss jobbar vi med agila arbetssätt istället för att följa de traditionella vattenfallsmodellerna. Genom att arbeta i korta sprintar och ha kontinuerlig kommunikation med kunder och användare kan vi snabbare anpassa oss till förändrade krav och leverera produkter i världsklass. På Fortnox går vi vår egen väg. Vi ser potentialen i problem, premierar nya idéer och gör dem till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för hur intelligenta dataflöden och automatisering skapar affärsnytta. Här får du utrymme att utforska idéer och testa ny teknik.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Möjlighet till utveckling

Fortnox är ett växande och snabbrörligt bolag. Det öppnar möjligheter för alla som vill vara med. Vi ser mångfald som en tillgång och uppmuntrar intern rörlighet där medarbetare kan växa med nya utmaningar, inriktningar och roller. För dig som uppskattar den föränderliga miljö vi lever i är allting möjligt. Hur långt du vill nå bestämmer bara du själv.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Developer - Engineering Effectiveness (DevOps)
Utveckling

Växjö | Malmö | Linköping | Stockholm | Stockholm

Läs mer och ansök
Developer mobile applications
Utveckling

Växjö

Läs mer och ansök
Fullstack Developer
Utveckling

Växjö

Läs mer och ansök
Lösningsarkitekt
Utveckling

Växjö

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Möt Fortnoxfolk

Vi älskar att jobba på Fortnox

Nyfiken på att träffa några av våra medarbetare som jobbar inom andra områden? Ta del av deras personliga historier och inblick i en dag på Fortnox.

Fortnox - development
Möt Michaela Developer på Fortnox

Vad har modedesign och utveckling gemensamt? Svaret är mer än man kan tro! Michaela planerade för en framtid inom modebranschen, men en utbildning som innehöll programmeringskurser fick henne att ifrågasätta sina fördomar om området och byta spår. Nu arbetar hon som utvecklare och kan inte tänka sig att göra något annat.

Möt Fredric, Test Engineer på Fortnox

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara.

Träffa Peter, Product Designer på Fortnox

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma. Flera år senare har han landat i en roll inom UX design och trivs ypperligt som Product Designer på Fortnox.

Våra kontor

Välkommen hem till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?