#7a7ca2
Program & tjänster

Fortnox Bokföring Attest & Läs

Bokföringsprogram i en laptop.
Fortnox

Bokföring Attest & Läs

  • Läslicens för företagets ekonomi
  • Attest av bokföringsverifikat
  • Se leverantörsfakturor och rapporter
59
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Detta kan du göra med Bokföring Attest & Läs

Bokföring Attest & Läs är perfekt för dig som vill kunna se hur ditt företag mår i realtid, medan själva bokföringsarbetet sköts av till exempel en redovisningsbyrå eller annan ansvarig på företaget. Med denna läslicens får du tillgång till viktiga ekonomiska rapporter såsom resultat- och balansrapport, vilket ger dig underlag att ta rätt beslut för att driva din verksamhet framåt. Du kan även se bokföringsverifikat och leverantörsfakturor, så att du har full inblick i företagets ekonomi.

Åtkomst till rapporter

Med Bokföring Attest & Läs får du full åtkomst till viktiga rapporter såsom resultat- och balansrapport med flera. Det innebär att du i realtid har underlag att ta rätt beslut för att driva din verksamhet framåt, utan att behöva invänta några månads- eller kvartalsrapporter.

Se verifikat och leverantörsfakturor

Förutom rapporter går det styra behörigheterna så du även kommer åt att se bokföringsverifikat och leverantörsfakturor (inklusive kopplade bilder till dessa), vilket ger dig ännu bättre inblick i företagets ekonomi. Kom ihåg dock att du inte kan registrera några verifikat eller fakturor på egen hand med en läslicens.

Attest av bokföringsverifikat

Det finns även möjlighet att attestera bokföringsverifikat, vilket kan vara användbart om exempelvis en redovisningsbyrå sköter bokföringen och du på företaget behöver godkänna händelsen. Attesten sker helt digitalt och går att ställa in på specifika verifikationsserier.

Underlättar digitalt samarbete

Oavsett om det är en redovisningsbyrå eller någon internt på företaget som har ansvaret för det ekonomiska arbetet såsom bokföring och registrering av leverantörsfakturor underlättar Bokföring Attest & Läs ert samarbete. Du kan själv logga in och få tillgång till den ekonomiska information du behöver, utan att ni behöver skicka rapporter via e-post eller fysiska papper mellan er.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox