#7a7ca2

Fortnox Fakturatolkning

Slipp den manuella hanteringen av leverantörsfakturor. Låt oss göra jobbet!

Fortnox

Fakturatolkning

  • Automatisk tolkning
  • Bokför med ett klick
  • Spara tid
från

4.90
kr/
st
Redan kund?
Beställ direkt i Fortnox.
Frågor?
Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

300 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Fakturor direkt in i Fortnox

Slipp den manuella hanteringen av dina leverantörsfakturor och få dem tolkade och automatiskt registrerade i programmet – redo för dig att bokföra med ett enda klick. Be din leverantör att skicka fakturan direkt in i Fortnox så tolkas all information och du slipper knappa in den i programmet. Du får tillgång till information om dina leverantörsfakturor var du än befinner dig, du sparar tid och minimerar risken för att något blir fel.

E-postflöde

Dina leverantörer skickar fakturorna direkt till din e-postadress i Fortnox. Därefter skickas de automatiskt eller manuellt, för fakturatolkning och du får maskinell avläsning av informationen följt av en manuell verifiering.

Du får löpande hjälp med automatisk uppdatering av leverantörsregistrets adress- och betalinformation. Du godkänner att informationen tolkats korrekt, bokför och betalar sedan slutligen fakturorna i Fortnox. Den som vill kan även själv skanna pappersfakturorna och maila in dem.

Pris från 4.90 kr/st

Postalt flöde

För att slippa att själv hantera pappersfakturor kan du låta dina leverantörer skicka dem direkt till den fakturaadress som Fortnox, i samarbete med BancTec, tillhandahåller åt dig. BancTec öppnar och skannar samt arkiverar alla fakturor som har skickats till dem i sitt originalformat i 10 år.

Efter att fakturorna skannats tolkas de, och du får maskinell avläsning av informationen följt av en manuell verifiering. Du får löpande hjälp med automatisk uppdatering av leverantörsregistrets adress- och betalinformation. Du godkänner att informationen tolkats korrekt, bokför och betalar sedan slutligen fakturorna i Fortnox.

Pris från 9.90 kr/st

Se filmen hur enkelt det fungerar

Vanliga frågor och svar

Fakturorna tolkas först maskinellt, och efter det tolkas den av det mänskliga ögat, som kontrollerar den registrerade informationen. När fakturorna registreras i programmet uppmärksammas du på eventuella skillnader mot leverantörsregistret och får hjälp att uppdatera informationen. Först när du kontrollerat att allt stämmer och kompletterat med eventuell information som saknas bokför du fakturan.

Ja. Har du fått en faktura i brevlådan och vill få den tolkad så kan du scanna den och skicka den för tolkning. Du kan också använda postalt flöde, då ber du dina leverantörer att skicka pappersfakturan till en fakturaadress hos Banctec, som öppnar, skannar och arkiverar dina fakturor i 10 år, samt ser till att fakturorna efter tolkning registreras i programmet.

Leverantörsfakturering och fakturatolkning finns i Fortnox Bokföring, som kostar 99 kr per månad.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifer kommer behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Kom igång med Fortnox Fakturatolkning

Kontakta oss så hjälper vid dig att komma igång.

Kontakta oss   0470 - 78 50 00