Upptäck vårt smarta betalkort!

2023 lanseras Fortnox Kort, en ny betallösning som automatiserar företagens kvittohantering till 100%. Med vårt nya företagskort får både du som är redovisningskonsult och dina kunder stenkoll på företagets utlägg och utgifter – som dessutom bokförs automatiskt.

100% automatiskt

Bokföring direkt från betalkortet

Alla köp och kostnader som görs med Fortnox Kort registreras direkt. Användaren får en påminnelse om att fota kvittot i appen och via Fortnox Kvitto & Utlägg bokförs det sedan.

Som redovisningskonsult slipper du tjat om kvitton och att stämma av kreditkortsfakturan manuellt – alla transaktioner bokförs i realtid, på rätt månad och momsperiod.

Tydlig överblick

Få överblick – tillsammans

Med vårt företagskort syns alla inköp och vem som gjort dem i realtid. Som redovisningskonsult får du också överblick på vad som ska fotas, attesteras och godkännas.

Dina kunder får påminnelser direkt i appen om något saknas. Där kan de också bevaka hur mycket de har handlat för och hur mycket av krediten som återstår.

Ni får båda full insyn och kontroll över företagets kostnader.

Bild som visar flödet för Fortnox Kort. Ladda ner appen, gör ett köp, fota kvittot, klart.
Visst låter det bra?

Anmäl intresse för Fortnox Kort redan idag

Genom att anmäla ditt intresse får du löpande ta del av förhandsinformation om Fortnox Kort. Du får även förtur att beställa när kortet släpps.

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with Fortnox's Privacy Notice