Fortnox Bokslut & Skatt

Bokslut & Skatt kommer från vårt samarbete med Agoy. Det innebär att vi nu har ett komplett erbjudande för dig som redovisningsbyrå. Dessutom är Bokslut & Skatt skapat av redovisningskonsulter – så vi vet att du får precis allt du behöver. Du kan nu äntligen lösa allt i Fortnox!

Jobba smartare, inte hårdare – samla allt i Fortnox.

Bokslut & Skatt – allt detta ingår.


Avstämning med transaktionsanalys
Periodbokslut
Bokslut
Årsredovisning
Skatteprogram

Gratis fram till 30/11 2021 för alla Fortnox Byråpartners.

Man som pekar på dator

Affärskvinna med glasögon sitter vid en dator och ser glad ut

Utbildning

 

Lär dig mer – Fortnox Bokslut & Skatt.

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur man jobbar med avstämningar med transaktionsanalys, period- och årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklaration och rapportering till kunderna direkt i Fortnox.

PAKET 1

Bokslut & Skatt
349 kr/konsult och månad


Gäller för obegränsat antal kunder.
Kostnader som tillkommer: K2 årsredovisning 200 kr/st samt K3 årsredovisning 300 kr/st. Samtliga delar i funktionerna nedan ingår inkl. koppling till Skatteverket.

Avstämning
Rapportering
Bokslut
Skatt

PAKET 2

Avstämning & Rapportering
139 kr/konsult och månad


Gäller för obegränsat antal kunder.
Detta paket ingår just nu kostnadsfritt i paket 1 t.o.m. 30/11. Därefter kan det köpas separat. Samtliga delar i funktionerna nedan ingår inkl. koppling till Skatteverket.

Avstämning
Rapportering

Hur beställer jag?


Är du redan kund kommer du fram till den 30/11 automatiskt och kostnadsfritt att få tillgång till Bokslut & Skatt i Fortnox. Logga in som vanligt via fortnox.se.

När du köper Fortnox Byråpartner ingår just nu Bokslut & Skatt helt automatiskt och kostnadsfritt inne i programmet. Testa Byråpartner nu, och samla allt i Fortnox!

Jag vill bli Byråpartner
 

FAQ

Bokslut & Skatt kommer att finnas tillgängligt i Digital byrå likt alla andra produkter. Du som använder Fortnox kommer inte att märka någon skillnad, utöver att allt du behöver för din byrå nu finns på ett och samma ställe.

I licensen för Bokslut & Skatt kan du ha hur många kunder som helst.

Avstämning & Rapportering är en begränsad licens för dig som inte genomför årsredovisningar utan behöver funktionalitet för avstämning & periodrapportering.

Bokslut & Skatt                             349:- /konsult och månad
Årsredovisning - K2                     200:- /st
Årsredovisning - K3                     300:- /st
Avstämning & Rapportering      139:- /konsult och månad

Agoy är byggt av redovisningskonsulter för redovisningskonsulter på ett sätt som verkligen passar in i Fortnox. Det innebar att detta var det bästa och snabbaste sättet att få in all funktionalitet som en redovisningsbyrå behöver i ett och samma system.