Fortnox + Handelsbanken Handelsbanken

Ett enklare sätt att driva företag

Det finns många fördelar för dig som är kund hos Fortnox och som samtidigt har Handelsbanken som bank. Med Handelsbankens bankintegration kan du hantera betalningar till och från banken på ett smidigt och automatiskt sätt. På köpet får du även en automatisk överföring av kontoutdraget från Handelsbanken för enklare avstämning av din bokföring, kund- och leverantörsreskontra.

I portalen Affärstjänster, som finns via Handelsbankens internetbank, kan du nå ditt Fortnox utan extra inloggning. Du får även flertalet kostnadsfria grafer som är direktkopplade till din bokföring i Fortnox, för uppföljning av din verksamhet.

Automatiska överföringar

Med Handelsbankens bankintegration får du en automatisk koppling till följande funktioner i Fortnox:

Leverantörsbetalningar

Fortnox Bokföring

Återrapportering lev.betalning

Fortnox Bokföring

Kontoavstämning

Fortnox Bokföring

Kundinbetalningar

Fortnox Fakturering

Löneutbetalningar

Fortnox Lön

Autogiro

Fortnox Autogiro

Handelsbankens Affärstjänster + Fortnox

Teckna tjänster hos Fortnox direkt via Affärstjänster
I Handelsbankens portal Affärstjänster kan du beställa flera av Fortnox tjänster och få tillgång till dem direkt utan extra inloggning hos Fortnox.
Du effektiviserar din vardag genom att samla allt på ett och samma ställe.

Grafer för resultatuppföljning och insikter
Väljer du att ansluta dig till portalen Affärstjänster hos Handelsbanken så ingår det även kostnadsfria grafer. I dessa grafer kan du analysera företagets resultat månad för månad men även få insikter om dina kunders betalningstider, eventuella valutarisker och få en likviditetsprognos kopplat till din kund- och leverantörsreskontra i Fortnox.

Läs mer om Affärstjänster

Laptop på skrivbord