Jobba hos oss

Var med och skapa förändring – på riktigt.

Våra olika funktioner inom affärstöd ser till att vardagen flyter på, både för våra medarbetare och våra företagare. Vill du också vara med och förändra på riktigt? Då lovar vi dig att detta är platsen du vill vara på.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att Fortnox skulle kunna vara din nästa – och bästa – arbetsplats oavsett om du vill jobba med intern-IT, HR, juridiska frågor, våra kontor eller våra processer. Gemensamt för oss är att vi är problemlösare av rang som trivs i en varierande vardag. Avdelningarna inom affärsstöd värdesätter olika kompetenser och personligheter. Därför är chansen stor att det finns en roll som är helt rätt för just dig.

Skapa de bästa förutsättningarna

Inom affärsstöd finns både de som brinner för paragrafer i lagboken och för samspelet mellan människor. Att det finns kaffe i maskinerna, lön på kontot och fungerande internet är bara några av våra uppgifter. Vi är ett stort gäng som jobbar nära varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för resten av företaget.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Förändring i stort och smått

Att jobba med affärsstöd är att se till att Fortnox fungerar. Vi ser till att resten av företaget kan göra det de är bäst på för att skapa förändring både i det stora och det lilla. Tillsammans så ser vi till att resten av företaget kan bidra till att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster på Fortnox

Data analyst
Affärsstöd

Växjö | Malmö

Läs mer och ansök
Credit Officer
Affärsstöd

Stockholm

Läs mer och ansök
Risk Manager
Affärsstöd

Växjö | Malmö | Linköping | Stockholm

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Möt Fortnoxfolk

Vi älskar att jobba på Fortnox

Nyfiken på att träffa några av våra medarbetare som jobbar inom andra områden? Ta del av deras personliga historier och inblick i en dag på Fortnox.

Träffa Peter, Product Designer på Fortnox

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma. Flera år senare har han landat i en roll inom UX design och trivs ypperligt som Product Designer på Fortnox.

Fortnox - development
Möt Michaela Developer på Fortnox

Vad har modedesign och utveckling gemensamt? Svaret är mer än man kan tro! Michaela planerade för en framtid inom modebranschen, men en utbildning som innehöll programmeringskurser fick henne att ifrågasätta sina fördomar om området och byta spår. Nu arbetar hon som utvecklare och kan inte tänka sig att göra något annat.

Möt Fredric, Test Engineer på Fortnox

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara.

Våra kontor

Välkommen till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Vill du ha det bästa av två världar?

Se våra lediga tjänster

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?