Jobba hos oss

Var med och skapa förändring – på riktigt.

Våra olika funktioner inom affärsstöd ser till att vardagen flyter på, både för våra medarbetare och våra företagare. Vill du också vara med och förändra på riktigt? Då lovar vi dig att detta är platsen du vill vara på.

Den rätta rollen för dig

Vi tror att Fortnox skulle kunna vara din nästa – och bästa – arbetsplats oavsett om du vill jobba med intern-IT, HR, juridiska frågor, våra kontor eller våra processer. Gemensamt för oss är att vi är problemlösare av rang som trivs i en varierande vardag. Avdelningarna inom affärsstöd värdesätter olika kompetenser och personligheter. Därför är chansen stor att det finns en roll som är helt rätt för just dig.

Skapa de bästa förutsättningarna

Inom affärsstöd finns både de som brinner för paragrafer i lagboken och för samspelet mellan människor. Att det finns kaffe i maskinerna, lön på kontot och fungerande internet är bara några av våra uppgifter. Vi är många avdelningar som jobbar nära varandra för att skapa de bästa förutsättningarna för resten av företaget.

Må bra på Fortnox

Hos Fortnox tror vi på ett liv i balans och vill skapa goda förutsättningar för dig att nå dina mål. Därför erbjuder vi givetvis friskvårdsbidrag, men vi har också vårt egna koncept, Fortnox Måbra, som underlättar och uppmuntrar till en sund balans både på jobbet och utanför. Gillar du att hänga med ditt team (vilket vi tror du kommer göra!) finns aktiviteter som pingis, shuffleboard och ett gamingrum på våra kontor. Självklart finns även möjligheterna till att arbeta hemifrån de dagar du föredrar det.

Förändring i stort och smått

Att jobba med affärsstöd är att se till att Fortnox fungerar. Vi ser till att resten av företaget kan göra det de är bäst på för att skapa förändring både i det stora och det lilla. Tillsammans så ser vi till att resten av företaget kan bidra till att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Vill du jobba hos oss?

Lediga tjänster inom affärsstöd

Account Manager
Affärsstöd

Linköping

Läs mer och ansök
Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Till connect
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix
Upptäck det bästa av två världar
Skapa din egen framgångsmix

På Fortnox tycker vi om att blanda kompetenser och personligheter. Det är då det händer spännande saker. Nya idéer föds och outforskade vägar öppnas upp. Blandningen gör att vi kan skapa saker som ingen av oss kan åstadkomma på egen hand. En härlig gemenskap och ett större sammanhang. Det är så vi formar framgångsrika företag – tillsammans. Här får du det bästa av två världar. Startup eller koncern, enmansföretag eller storbolag – eller något mitt emellan. Varför välja när du kan mixa?

Vi som jobbar inom affärsstöd
Möt Fredrik Hugosson
Vi som jobbar inom affärsstöd
Möt Fredrik Hugosson

Från en före detta kollegas rekommendation till en stilikon på Fortnox - möt Fredrik. Med sitt intresse för martech-trender och oväntade möten, är han med och leder vägen för innovativt affärsstöd.

Våra kontor

Välkommen till oss på Fortnox

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Växjö

Vårt huvudkontor finns i Växjö, välkommen in och se dig omkring!

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Hitta ditt nästa, och bästa, jobb!

Se våra lediga tjänster

Vi älskar bra kombinationer. Den där perfekta blandningen av arbetsuppgifter, kompetenser och personligheter. En härlig kompott av mänsklig drivkraft och kreativitet. Här får du möjligheten att skina som individ och tillhöra ett större sammanhang. Hos Fortnox behöver du inte välja. Hos oss får du det bästa av två världar.

Redo att skapa din framgångsmix?