• Fri support
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkert i molnet

Fortnox webbaserade program

Arbeta i Fortnox program på dina egna villkor. Inga installationer behövs och du loggar in när du vill och var du vill, via internet och din webbläsare.

Beställ nu

imacipad

Våra program


Bokföring
Fakturering
Autogiro
Offert & Order
Lön
Tidredovisning
Anläggnings-
register
CRM Säljstöd
Arkivplats

Alltid hos Fortnox


Med Fortnox webbaserade program har du friheten att kunna arbeta på vilken internetansluten enhet som helst, när som helst och var som helst. De olika programmen är alla integrerade med varandra och du delar enkelt med dig av din information med dina medarbetare eller din revisor. Du slipper krångliga installationer, du har ingen startavgift och du behöver inte tänka på att göra säkerhetskopieringar. Uppdateringar av programmen sker helt automatiskt och du kan direkt börja arbeta med de nya funktionerna. På vår tidslinje kan du läsa om de förändringar som gjorts i programmen historiskt sett.

Fri support

Vår duktiga support hjälper dig med allt du behöver, på telefon, mail och chatt!

Daglig backup

Vi säkerhetskopierar all information dagligen, din bokföring är i säkert förvar.

Moderna program

Spara tid och arbeta effektivare i våra moderna och och smarta lösningar!

Funderar du över något? Chatta nu direkt med oss

TilläggstjänstBli effektivare med våra plustjänster

Arbeta ännu effektivare och automatisera dina manuella processer med Fortnox plustjänster, som du använder tillsammans med våra program för en låg kostnad. Med våra plustjänster kan vi bland annat avlasta dig genom att automatisera hanteringen av såväl kund- som leverantörsfakturor, och kostnaden är avsevärt lägre än värdet av den tid du sparar in.

 
Våra plustjänster

 

kopplingar

Kopplingar mot dina andra program

Fortnox är integrerat med en mängd andra typer av program på marknaden, exempelvis kassasystem, webbshopar, workflowsystem mm. Tack vare dessa kopplingar får du med Fortnox och program från andra leverantörer en välfungerande automatiserad helhet där du inte behöver registrera samma information på flera ställen, och inte behöver riskera att någon information är inaktuell.

Våra kopplingar

 

flyttaoverEnkelt att byta till Fortnox

Att byta till Fortnox är enkelt och kan göras när som helst under räkenskapsåret! Vi hjälper dig att flytta över information, exempelvis artiklar, kunder, leverantörer och annan historik, från ditt gamla system!

Läs mer om hur enkelt det är att byta till Fortnox.