För dig i bemannings- och rekryteringsbranschen

Enkelt att jobba med rekrytering

Driv ditt bemannings- och rekryteringsföretag enklare och effektivare tillsammans med Fortnox så slipper du dubbelarbete och får full koll på ditt företag i realtid.

utbildning

Kom igång med Fortnox

Med Fortnox kan du växa i din egen takt. För dig som driver bemannings- och rekryteringsföretag rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Lön och Leverantörsfakturaattest.

Dessutom

Koppla ihop med bemannings- och analysverktyg

Du kan dessutom koppla ihop Fortnox med något eller några av de 400 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. Det enda du behöver är en integrationslicens. På så sätt får du en helt sömlös process. Hantera bemanningen genom en koppling eller bygg en egen. Koppla sedan på ett analysverktyg om du vill få en bättre förståelse för ditt företags intäkter och kostnader.

Vi rekommenderar – du väljer!

Vill du ändra något? Du kan självklart ta bort eller lägga till i nästa steg.

Program

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Leverantörsfakturaattest

Dessutom

  • Integrationslicens
435
kr/
mån
Rekryteringsbolaget Vindex personal.

"Fortnox är en del av effektiviseringen. Nu hinner vi lägga mer tid på rekrytering istället för administration."

Vindex fick mer tid för kärnan i verksamheten – rekrytering

Vindex är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen, både rekryteringar och interimslösningar. Sedan 2017 har Fortnox underlättat deras vardag och effektiviserat deras arbete.

Ett litet bolag blev stort

– Fram till 2014 var vi ett litet bolag med endast fem konsulter. Samma år slutade jag jobba som konsult och började förmedla konsulter istället. På senare år har vi även blivit fler delägare, säger rekryteraren Peter som startade Vindex 2006.

Vindex har vuxit en hel del de senaste åren. Bolaget har idag runt 150 anställda, varav cirka 130 personer är konsulter och 20 personer jobbar med rekrytering. I början av 2017 bytte de till Fortnox. Nu omsätter bolaget runt 140 miljoner kronor.

– När vi skulle byta program föll det slutgiltiga valet på Fortnox. Det kändes bara rätt. Det är ett väl utvecklat program, som är bra anpassat efter den svenska marknaden.

Fortnox gav dem mer tid

Tidskrävande uppgifter har automatiserats och de har blivit mer effektiva på företaget. De fakturerar väldigt mycket, vilket är en av alla saker som har blivit mycket enklare.

– Vi kan sköta ekonomin med en halvtidstjänst nu. Det är svårt att jämföra med hur det var tidigare, eftersom vi var så få anställda innan vi började med Fortnox. Men om man ser på andras ekonomisystem, behövs det ofta tre heltidstjänster på ett ungefär lika stort bolag. Fortnox är en del av effektiviseringen, då det är så effektivt och digitaliserat. Nu hinner vi lägga mer tid på rekrytering istället för administration. Vi kan helt enkelt jobba mer med själva kärnan i vår verksamhet.

– Det händer ofta att företag frågar oss om råd kring affärs- och ekonomisystem, då rekommenderar vi alltid Fortnox eftersom vi är supernöjda, fortsätter Peter.

Slipp onödiga arbetsmoment och spara tid

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete. Du kan koppla ihop Fortnox grundsystem med en mängd olika för- och eftersystem som kassasystem, andra betalsystem och inköp. Vill du bygga ditt egna affärssystem? Då kan du enkelt och smidigt använda vårt öppna API.

Här nedan är några exempel på vanliga integrationer för dig som jobbar med rekrytering och bemanning.

Så fungerar integrationer

Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox