För dig i konsultbranschen

Gör det enklare att driva konsultbolag

Driv ditt konsultföretag enklare och effektivare tillsammans med Fortnox. Du slipper dubbelarbete och får full koll på ditt företag i realtid, och kan sköta mycket av din verksamhet direkt i mobilen.

utbildning

Vi tar hand om företagets administration

Med Fortnox kan du växa i din egen takt. För dig jobbar som konsult rekommenderar vi att starta med Bokföring och Fakturering tillsammans med Tid, Lön, Leverantörsfakturaattest och Kvitto & Resa.

Dessutom:

Koppla ihop med projekthanteringsverktyg

Du kan dessutom koppla ihop Fortnox med något eller några av de 400 unika verksamhetssystem som erbjuds via våra partners. Det enda du behöver är en integrationslicens. På så sätt får du en helt sömlös process. Hantera din och dina anställdas tid. När det är dags att fakturera skickas fakturaunderlaget direkt till Fortnox. Den rapporterade tiden kan även bli underlag för lön. Vill du dessutom djupdyka bland siffror eller lägga en avancerad budget kan du koppla på ett analysverktyg.

Vi rekommenderar – du väljer!

Vill du ändra något? Du kan självklart ta bort eller lägga till i nästa steg.

Program

  • Bokföring
  • Fakturering
  • Lön
  • Kvitto & Resa
  • Leverantörsfakturaattest
  • Tid

Dessutom

  • Integrationslicens
573
kr/
mån
Konsulten Anton på Y-studios sitter och kollar in i sin kamera.

"Användarvänligheten gör att all administration tar så mycket mindre tid för mig. Det tar inte längre tid än vad det faktiskt behöver göra."

Konsulten Anton fick superkoll på sitt företag

Y-Studios grundades i maj 2018 av Anton Yngwe. Han producerar filmer till företag så de enkelt, och på ett inspirerande sätt, kan marknadsföra sig digitalt – på sociala medier, hemsidor och via internkommunikation.

Smidigt och användarvänligt

– Idag använder jag Fortnox Lön, Fakturering, samt Bokföring, och det fungerar väldigt bra. Jag tycker Fortnox har smidiga och bra lösningar som är användarvänliga. En stor fördel med Fortnox program tycker jag är att man väldigt enkelt kan hålla koll på sina utgifter och inkomster.

Anton understryker att Fortnox är väldigt enkelt att jobba i.

– Skulle man sen vilja veta mer om ett program eller tjänst, går det att utbilda sig via Fortnox. Jag har inte haft den tiden ännu, men borde göra det sen.

Mer tid över för annat

Anton har fått mer tid över till annat både i sitt företag och privat. Med Fortnox blir det inte krångligt, allt kring administrationen går snabbt i hans företagarvardag.

– Att det är så användarvänligt gör att all administration tar så mycket mindre tid för mig när jag kan sköta det mesta själv. Det tar inte längre tid än vad det faktiskt behöver göra. Den tid som jag får över lägger jag antingen på att vidareutveckla företaget, eller att träffa kunder. Och är det på kvällstid, som det kan vara ibland, lägger jag tiden jag får över på att träna istället.

Slipp onödiga arbetsmoment och spara tid

Upptäck hur du kan effektivisera ditt arbete ytterligare med smarta integrationer och undvik dubbelarbete! Du kan koppla ihop Fortnox grundsystem med en mängd olika för- och eftersystem som kassasystem, andra betalsystem och inköp. Vill du bygga ditt egna affärssystem? Då kan du enkelt och smidigt använda vårt öppna API.

Här nedan är några exempel som är vanliga för konsulter.

Så fungerar integrationer

Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov.

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system.

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox