För redovisningsbyrån

Publicerad: 13 juni 2022|Senast uppdaterad: 23 september 2022

100% Byrå - Redovisningsbyråerna har Sveriges viktigaste uppdrag

Att företag startas, växer och blomstrar är basen i ett välmående samhälle. Som redovisningskonsult är du deras främsta rådgivare och samarbetspartner. Du som peppar entreprenörer har Sveriges viktigaste uppdrag. Vårt kall är därför att stötta dig och byrån till 100%. Så att ni kan bli framgångsrika tillsammans med era kunder.

Sedan hösten 2021 har vi samlat allt du som redovisningskonsult och dina kunder behöver i vår företagsplattform. Från löpande bokföring, avstämning, bokslut, månadsbrev, årsredovisning och skatt. Och allt däremellan.

Vi är absolut inte färdiga och kommer aldrig att bli. Men vi vill att du ska veta att vi har 100% fokus på dig, byrån och era kunder.

Ny organisation med 100% fokus på dig

Under 2020 gjorde vi en omorganisation på Fortnox och Byrån bröts ut till en eget affärsområde. Vi har alltid haft stort fokus på redovisningsbyråer, men nu fick vi möjlighet att bygga upp en organisation som enbart jobbar för dig som är redovisningskonsult – och dina behov. Det var startskottet mot att bli 100% Byrå.

Målet är 100% av det byrån behöver

För att samla allt det du behöver, och göra det i rätt ordning, har vi en referensgrupp som består av byråer som är involverade i vår utveckling och våra prioriteringar. Ibland utvecklar vi funktionalitet själva, ibland tar vi hjälp av samarbetspartners och ibland förvärvar vi andra bolag som stöttar på resan mot målet.

I produktutveckling blir man aldrig 100%. Teknikutveckling, ändrade beteenden, nya behov och möjligheter kommer alltid pusha gränsen för vad som är 100% av det du som konsult behöver. Och den utvecklingen vill vi driva tillsammans med dig och dina kunder. 

100% Byrå – så mycket mer än “bara” produkt 

För att vara 100% för dig räcker det inte med “bara” en riktigt bra plattform. Det vet vi. Så när vi pratar 100% Byrå, menar vi även de mjuka delarna av vårt erbjudande, som Fortnox Digital PT, gratis utbildningar och inspiration i Fortnox Magazine och på den här bloggen.

100% The Fortnox Way

Det handlar också om hur vi är organiserade och hur vi jobbar, eller som vi säger - The Fortnox Way. Vi har dedikerade utvecklare och kundansvariga success managers med fokus på din byrå. Vi har vår en egen byråsupport och hjälper även till att marknadsföra dig om du vill. Dessutom erbjuder vi affärsutveckling för dig som är byråledare – och mycket, mycket mer. 

Varför 100% Byrå?

Vi vill helt enkelt förklara vårt 100% fokus på Sveriges redovisningsbyråer. Så att du verkligen förstår vår drivkraft och varför vi går till jobbet på morgonen. För vi tycker att du har Sveriges viktigaste uppdrag. Och vårt jobb är att underlätta det så att du kan bli framgångsrik tillsammans med dina kunder.

Kort och gott – vi ska vara 100% Byrå!

Läs mer om vårt löfte till redovisningsbyråer och våra paket för smartare samarbete