Fortnox Tid är en populär produkt där medarbetarna själva snabbt och enkelt kan registrera arbetad tid, oavsett var de befinner sig. Den registrerade tiden omvandlas sedan med några knapptryckningar till ett order- eller fakturaunderlag. Programmet ger ansvariga på företaget möjlighet att ha full koll på hur mycket tid medarbetarna lägger ner på företagets olika kunder, projekt och kostnadsställen.

Nu kopplas Fortnox Tid ihop även med Fortnox Lön. Kopplingen innebär att registreringar som görs i Tid enkelt kan överföras direkt till Löns kalendarium. Därmed behövs det inte längre något dubbelarbete med registreringar i båda programmen. När medarbetarnas tider är överförda till Fortnox Lön är det enkelt att betala ut lönen, bokföra den samt få den deklarerad.

– På Fortnox jobbar vi stenhårt för att ta bort alla onödiga och tidskrävande administrativa moment. Sveriges företag ska kunna lägga den tiden på det som är viktigt för deras verksamhet istället, säger Nina Solborg, produktägare på Fortnox.
 

Så fungerar det

För att aktivera kopplingen får du hjälp av en guide med att göra de inställningar som behövs. När guiden är avslutad läggs den nya fliken “Löneunderlag” till i programmet för de användare som ska föra över tider till Fortnox Lön. Användarnas registreringar i Fortnox Tid förs då över och det är bara att betala ut lönen. Eventuella kompletteringar kan enkelt göras i kalendariet.

Kopplingen testas just nu av ett antal pilotkunder och beräknas bli tillgänglig för alla under första kvartalet 2020.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Utdelning eller lön i aktiebolag – vad är mest gyn...

Tips inför det nya löneåret 2021

Allt du behöver veta om semester och semesterplane...

Vad kostar en anställd – och vad påverkar kostnade...

Så berörs ditt företag av AGI

Arbetsgivaravgiften för unga har sänkts