För redovisningsbyrån

Publicerad: 1 mars 2022|Senast uppdaterad: 13 juni 2022

Så här byter du till Fortnox Bokslut & Skatt

Årets nyhet för redovisningsbyråer heter, som du säkert redan hört – Fortnox Bokslut & Skatt. Det är byggt av konsulter som vet hur branschen vill jobba. Och gör jobbet med årsboklsut och deklaration SÅ mycket enklare och roligare. Du som byråkonsult kan lägga tid och kärlek på dina kunder, nya uppdrag och affärsmöjligheter istället. Vill du också ha det så?

Testa gratis fram till 30 november 

Bokslut & Skatt aktiveras i Fortnox Digital byrå. Fram till den 30 november kan du dessutom testa gratis på de kunder du har behörighet till. Om du inte är kund hos oss kan du välja att bli Fortnox Byråpartner, där du får Digital byrå och möjligheten att testa Fortnox Bokslut & Skatt.

Jag vill veta mer om Bokslut & Skatt 

Att byta till Fortnox Bokslut & Skatt är enkelt

Så här gör du:

Om du redan jobbar i Fortnox:

  • köper du en licens och tilldelar de som ska ha den. Fram till den 30/11 kan alla aktivera licensen utan kostnad i Digital byrå.

  • kan du lägga upp någon/några av tjänsterna med koppling till Fortnox Bokslut & Skatt, eller gå direkt via länken i kundvyn i Digital byrå – då sätts en integration till Fortnox Bokslut & Skatt upp automatiskt.

  • kan du, om du vill, lägga in gamla årsredovisningar som digitala dokument i Fortnox Bokslut & Skatt.

Om du inte jobbar i Fortnox (än):

  • blir du först Fortnox byråpartner och får tillgång till Digital byrå. sätter upp inställningar för din byrå i Digital byrå och lägger upp användare.

  • lägger upp dina kunder och läser in sie-filer/kopplar ihop kunderna med Digital byrå (om de redan jobbar i Fortnox).

  • sedan hoppar du på samma flöde som för de som redan jobbar i Fortnox.

Äntligen allt i samma plattform!

Med Fortnox Bokslut & Skatt jobbar du smartare med periodavstämningar och rapportering och mer med rådgivning. Precis som dina kunder vill ha det. Dessutom kommer bokslutsarbetet igång mycket tidigare. Så när det är dags för bokslutstider, då är det mesta arbetet redan gjort. Säg hej och välkommen till nöjdare kunder och en härligare jobbvardag