För redovisningsbyrån

Publicerad: 1 mars 2022|Senast uppdaterad: 2 mars 2022

Vår senaste nyhet är skapad av konsulter som förstår hur branschen jobbar

Den 1 september lanserades nyheten Fortnox Bokslut & Skatt – som trots namnet innehåller så mycket mer än “bara” bokslut och skatt.

Utöver den löpande redovisningen kan redovisningskonsulter göra avstämningar med transaktionsanalys, period- och årsbokslut, årsredovisningar (med stöd för både K2 och K3), inkomstdeklaration och lämna in till Skatteverket samt skicka rapporter och kommunicera med kunderna direkt i Fortnox.

Mjukvaran i Fortnox Bokslut & Skatt heter Agoy och utvecklas av konsulter som kan branschen och vet hur byråerna vill jobba. Det behövs inga mellanhänder, mjukvaran är sömlöst integrerad med både Fortnox och myndigheter som till exempel Bolagsverket och Skatteverket.

– Varje konto i balans- och resultaträkningen stäms av och tack vare koppling till Skatteverket får konsulterna alla transaktioner på kundens skattekonto automatiskt. De som jobbar med Fortnox Bokslut & Skatt och våra övriga tjänster kan ge rådgivning i realtid. Precis som det ska vara i ett modernt samarbete mellan företag och byråer, berättar Jessica Nyström, produktägare för Fortnox Bokslut & Skatt.

I Fortnox Bokslut & Skatt går det också att lägga till faktiskt saldo, underlag, se alla transaktioner och ställa in om man bara vill stämma av de konton som har haft transaktioner under den aktuella perioden.

Modernt och användarvänligt

Målsättningen med Agoy och Fortnox Bokslut & Skatt är att det ska vara så enkelt som möjligt att använda. Cleant och modernt – utan onödiga klick och menyer. Med smart funktionalitet, gränssnitt som ligger i tiden och användarvänligheten i centrum.

– Att kunna samla allt hos oss har varit ett önskemål bland våra kunder länge. Vi är många som har slitit i kulisserna med att göra Fortnox Bokslut & Skatt till marknadens smartaste lösning. Och för alla som är nyfikna, vill utmana sitt arbetssätt eller ligga i framkant – testa, det är superenkelt att komma igång och roligt att använda, avslutar Jessica Nyström.

Jag vill veta mer om Bokslut & Skatt