Få en byråboost i rätt riktning!

Fortnox Byråboost är ett tvådagars inspirationsevent med Shane Lukas – en inspiratör i branschen som har coachat och format många framgångsrika redovisningsbyråer. De två dagarna ger dig som byråledare och entreprenör en ordentlig boost i ditt företagande.

Tvådagars energiinjektion
Tvådagars energiinjektion

Du får två dagar tillsammans med Shane Lukas och en drös branschkollegor på Haymarket i Stockholm. Första dagen avslutas med en gemensam middag, där ni lär känna varandra bättre. Innan ni ses i Stockholm blir du uppringd av Shane, eller någon av hans kollegor, så att de får bättre koll på din byrå och era specifika utmaningar.

Målet med dagarna är att inspirera dig till förändring. Shane Lukas sju beprövade steg för att skapa en mer hållbar byrå är vår ledstång. Du ska vilja påbörja en tillväxtresa, frigöra tid samt öka både kundvärdet och lönsamheten.

Fortnox byråboost för byråledare
Fortnox byråboost för byråledare

Det är dags att prioritera ditt eget företag, din byrå! Det är inte alltid lätt när man agerar rådgivare åt andra bolag hela dagarna.

Därför har vi tagit fram den här energiinjektionen tillsammans med branschexperten och inspiratören Shane Lukas, som garanterat kommer att ge dig en kickstart. Bli inte förvånad om du kommer hem och är redo att påbörja en resa.

Fortnox Byråboost riktar sig till dig som är byråledare och till dig som brinner för att utveckla byrån och era arbetssätt. Och du - du behöver inte vara Fortnoxkund. Inspirationsdagarna är för alla.

Samarbetet med Shane Lukas
Samarbetet med Shane Lukas

Grunden till Fortnox Byråboost är att vi tror starkt på att alla byråer behöver utvecklas. Precis som alla företag. Vi vill inspirera byråer att starta sin utvecklingsresa med oss. Genom att göra Shane Lukas metod tillgänglig för fler kan vi forma framgångsrika företag tillsammans.

När vi träffade britten Shane Lukas märkte vi att han tänker precis som oss. Att många byråer har potential att samarbeta ännu mer med sina kunder, jobba mindre och ändå bli mer lönsamma. Så föddes vårt samarbete och hittills har vi inspirerat många redovisningskonsulter i Sverige.

Lär känna Shane Lukas
Lär känna Shane Lukas

Shane Lukas driver det brittiska företaget AVN for Accountants och har i över 20 år arbetat med att coacha redovisningsbyråer att bli mer effektiva och lönsamma. Lukas och AVN:s mission är “Help accountants get their life back” och menar att ingen framgång är värd att prioritera bort familj, vänner och fritid för.

Shane har också skrivit två bästsäljande böcker "Putting excellence into practice" och "What's next for accountants?" som du kan ladda ner just nu, gratis, från AVN:s hemsida.

Shane Lukas är engagerad och dedikerad. Han har en massa erfarenhet och klokskap som han är bra på att förmedla.
Patrik Ådemark, byråledare Ådemark Ekonomi

Boosta din byrå

Starta din utvecklingsresa med oss, ta första steget och anmäl dig nu!