E-handel

Smart koppling: Klarna Basic-AutomatiseraMera

Klarna Basic-AutomatiseraMera icon

Klarna Basic-AutomatiseraMera

Klarna Basic-AutomatiseraMera main image

Klarna Basic är Rolls Royce'en av automagiska avstämningar för Klarna utbetalningar. Den mest fullfjädrade integrationen som finns att tillgå med högst matchningssäkerhet.

About Klarna Basic-AutomatiseraMera

Kan användas av alla bolag som tar betalt via Klarna och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor i Fortnox. Kopplingen inhämtar filer automatiskt och med hjälp av matchningsalgoritmer matchar inbetalningar med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa, konterar för Klarnas transaktionsavgifter & moms samt redovisar bankutbetalningen. Fakturainbetalningen bokförs på valfritt balanskonto, t.ex 1528. Ett verifikat i valfri verifikationsserie skapas sedan som lyfter bankinbetalningen från 1528 till 1930 för bästa spårbarhet.

This is how the connection with Fortnox works

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfaktura

  • Konterar för Klarna transaktionsavgift och moms

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.