E-handel

Smart koppling: Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Pro - AutomatiseraMera icon

Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Pro - AutomatiseraMera main image

En integration som automatiskt sköter den löpande bokföringen av försäljning via Klarna, genom att skapa samlingsverifikationer i Fortnox baserat på Klarna avräkningsnotor.

Om Klarna Pro - AutomatiseraMera

Klarna Avstämning Pro är speciellt utvecklat för bolaget som har en högre ordervolym, frekventa inbetalningar (ofta dagligen) och är, eller planerar att vara momsregistrerade i flertal länder.

Klarna Avstämning Pro skapar ett samlingsverifikat per dag eller per vecka för all försäljning under den perioden, och bokför detta i Fortnox Bokföringsmodul.

Kopplingen passar de som inte vill ha in kunder och kundfakturor i Fortnox kundreskontra (oftast finns ett externt affärssystem eller webbutik som hanterar det alldeles utmärkt), utan endast önskar sköta den löpande bokföringen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Skapar verifikationer utifrån vald verifikationsserie

  • Automatisk kontering av Klarnas avgifter samt moms

  • Sätt egna intäkt och momskonton utifrån behov. Perfekt för bolag som är momsregistrerade i flertal länder.

  • Möjlighet att få PDF avräkningsnotan bifogad i verifikationen för underlag.

  • Valutastöd

  • Hantering av returer/krediter

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.