Smart koppling: Rekyl

Rekyl icon

Rekyl

4.6(11 st)
201-500 företag använder

Rekyl … Du får tid över till annat

Med en mängd anpassningsbara moduler och kopplingar mot ekonomisystem är Rekyl ett av marknadens mest kompletta verksamhetssystem för små och medelstora företag.

Rekyl är ett lättanvänt och molnbaserat verksamhetssystem för alla typer av service- och tjänsteföretag.

Med fokus inställt på att minimera administration och total kontroll på fakturering, leverantörsfakturor, avtal, material- och tidrapporter etc. säkerställer Rekyl att ingenting missas. Kostnadseffektivt, enkelt och smidigt!

En annan styrka med Rekyl är flexibiliteten med branschanpassade moduler och stor möjlighet till unika kundanpassningar och inställningar. Det gör att Rekyl anpassas för er verksamhet – inte tvärtom.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Rekyl har en färdig integration för Fortnox via API. Alla projekt som skapas i Rekyl läggs automatiskt in i Fortnox som underlag samtidigt som även leverantörs- och kundfakturor blir tillgängliga direkt i Rekyl. All bokföring, fakturering och lönehantering sker som vanligt i Fortnox. Du får helt enkelt tid över till annat.

Läs mer på Schotte Systems AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.