Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Rekyl

Rekyl icon

Rekyl

Rekyl main image

Med en mängd anpassningsbara moduler och kopplingar mot ekonomisystem är Rekyl ett av marknadens mest kompletta verksamhetssystem för små och medelstora företag.

About Rekyl

Rekyl är ett lättanvänt och molnbaserat verksamhetssystem för alla typer av service- och tjänsteföretag.

Med fokus inställt på att minimera administration och total kontroll på fakturering, leverantörsfakturor, avtal, material- och tidrapporter etc. säkerställer Rekyl att ingenting missas. Kostnadseffektivt, enkelt och smidigt!

En annan styrka med Rekyl är flexibiliteten med branschanpassade moduler och stor möjlighet till unika kundanpassningar och inställningar. Det gör att Rekyl anpassas för er verksamhet – inte tvärtom.

This is how the connection with Fortnox works

Rekyl har en färdig integration för Fortnox via API. Alla projekt som skapas i Rekyl läggs automatiskt in i Fortnox som underlag samtidigt som även leverantörs- och kundfakturor blir tillgängliga direkt i Rekyl. All bokföring, fakturering och lönehantering sker som vanligt i Fortnox. Du får helt enkelt tid över till annat.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.