Fastighet

Smart koppling: Rekyl - Fastighet

Rekyl - Fastighet icon

Rekyl - Fastighet

Rekyl - Fastighet main image

I REKYL hanteras varje fastighet som ett projekt för att få god översikt och kontroll. Hyresgäster kan göra felanmälningar kopplade till fastigheten direkt i en portal och sedan följa sitt ärende där.

About Rekyl - Fastighet

REKYL hanterar varje fastighet som ett projekt för att få god översikt och kontroll. Hyresgäster kan göra felanmälningar kopplade till fastigheten direkt i en portal och sedan följa sitt ärende där. Funktioner för att hantera snöröjning och halkbekämpning på vintern och gräsklippning på sommaren, rondering samt hantering av återkommande servicejobb.

I REKYL samlas verksamhetens alla projekt med tillhörande arbetsorder, tidrapporter, hyresorder, leverantörsfakturor, faktureringsunderlag och fakturor överskådligt på ett enda ställe.

This is how the connection with Fortnox works

REKYL fungerar sömlöst med Fortnox via API. All data gällande kunder, order, artiklar och annan viktig information synkroniseras automatiskt i bakgrunden för att minimera all form av dubbelarbete.

All bokföring, fakturering och lönehantering sker som vanligt i Fortnox. Du får helt enkelt tid över till annat.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.