Integrationer

Skräddarsydd integration

Finns det inte en integration mellan ditt system och Fortnox? Då kan du få hjälp med att bygga en. Kontakta någon av våra konsultpartners, så hjälper de dig att bygga en integration som passar just ditt företags behov.

Exsys
Exsys

Vi på exsys har lång erfarenhet av systemutveckling och integrationer. Vi kan hjälpa ditt företag att koppla dina befintliga system till Fortnox men även ta fram kundanpassade lösningar för både webb, klient och mobil.

Webbpartner
Webbpartner

Vi skapar skräddarsydda lösningar, främst för hemsidor, e-handel och Intranät.

Kontakta oss för kostnadsfritt idémöte, därefter lämnar vi alltid offert med fast pris.

Standout
Standout

Webbyrån Standout hjälper företag med programmering av integrationer mellan Fortnox och andra system. Vi har funnits sedan 2003 och byggt flera olika typer av integrationer, men även iOS-appar mm.

Softwerk
Softwerk

Vi hjälper er att integrera mellan Fortnox och affärskritiska system. Vi integrerar mot standardsystem eller egenutvecklade lösningar. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och prisuppskattning.

IT-Stöd
IT-Stöd

IT-Stöd hjälper företag att effektivisera sin verksamhet med marknadens bästa affärssystem kombinerat med standardiserade och kundunika integrationslösningar.

Bilanxia AB
Bilanxia AB

Vi har levererat fler än 50 integrations- och rapportlösningar till Fortnox åt små och stora kunder. Alltid till fast pris. Alltid snabb leverans.

Apptech
Apptech

Behöver ni integrera Fortnox mot mobilappar och/eller övriga system? Vi hjälper er bygga kopplingar för artiklar, kunder, faktura och lön. Hör av dig!

EnvokeIT
EnvokeIT

Vi hjälper er integrera Fortnox med andra affärskritiska system. Vi har till exempel byggt lösningar för att presentera läsbara rapporter till Styrelsen eller verksamheten i stort med hjälp av PowerBI.

Zenta
Zenta

Vår passion är att accelerera världens digitalisering genom att skapa nästa generations digitala verktyg som förenklar och förbättrar människors livskvalitet.
Digitalisering och effektivisering av verksamheter ligger oss varmt om hjärtat. En av våra expertområden är att integrera Visma med Fortnox.

Automatisera Mera
Automatisera Mera

Med en förkärlek till automation och effektivisering av processer hjälper vi er att integrera era system med Fortnox. Vi har producerat över 20 integrationslösningar till Fortnox åt företagare och redovisningsbyråer. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och prisuppskattning.

Westin Webconsulting
Westin Webconsulting

Westin Webconsulting har en stor erfarenhet av integrationer mot Fortnox, där fokus ligger på att skräddarsy integrationer utifrån kundens önskemål.
Vi har vår bas i Östersund men utför arbeten över hela Sverige.

Spinit
Spinit

Spinit utvecklar system med väl inarbetade agila team för företag som vill skilja ut sig från sina konkurrenter och för företag som ställer krav på högre takt i digitaliseringen. Vi gillar relationer och en relation till kunden där vi är partners. Med det menar vi att vi gärna finns med i strategiska diskussioner, ger råd och agerar bollplank.