Skräddarsydd integration

Finns det inte en integration mellan ditt system och Fortnox? Då kan du få hjälp med att bygga en. Kontakta någon av våra konsultpartners, så hjälper de dig att bygga en integration som passar just ditt företags behov.

Lejdborg Consulting
Lejdborg Consulting är specialisten på digitaliseringslösningar för redovisningsbranchen. I portföljen finns kundportaler och integrationer för några av Sveriges största revisionsbyråer.
Telefon: 070 – 218 17 24
Hemsida: lejdborg.se
Exsys
Vi på exsys har lång erfarenhet av systemutveckling och integrationer. Vi kan hjälpa ditt företag att koppla dina befintliga system till Fortnox men även ta fram kundanpassade lösningar för både webb, klient och mobil.
Telefon: 026 51 77 00
Hemsida: www.exsys.se
Webbpartner
Vi skapar skräddarsydda lösningar, främst för hemsidor, e-handel och Intranät.
Kontakta oss för kostnadsfritt idémöte, därefter lämnar vi alltid offert med fast pris.
Telefon: 0492-69650
Standout
Webbyrån Standout hjälper företag med programmering av integrationer mellan Fortnox och andra system. Vi har funnits sedan 2003 och byggt flera olika typer av integrationer, men även iOS-appar mm.
Telefon: 0470 – 348701
Hemsida: standout.se
Softwerk
Vi hjälper er att integrera mellan Fortnox och affärskritiska system. Vi integrerar mot standardsystem eller egenutvecklade lösningar. Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och prisuppskattning.
Telefon: 073-358 89 40
Hemsida: softwerk.se
IT-Stöd
IT-Stöd hjälper företag att effektivisera sin verksamhet med marknadens bästa affärssystem kombinerat med standardiserade och kundunika integrationslösningar.
Telefon: 0501-39 53 00
Hemsida: itstod.se
Bilanxia AB
Vi har levererat fler än 50 integrations- och rapportlösningar till Fortnox åt små och stora kunder. Alltid till fast pris. Alltid snabb leverans.
Telefon: 070-333 90 77
Hemsida: bilanxia.se
Apptech
Behöver ni integrera Fortnox mot mobilappar och/eller övriga system? Vi hjälper er bygga kopplingar för artiklar, kunder, faktura och lön. Hör av dig!
Telefon: 0650-122 10
Hemsida: apptech.se
EnvokeIT
Vi hjälper er integrera Fortnox med andra affärskritiska system. Vi har till exempel byggt lösningar för att presentera läsbara rapporter till Styrelsen eller verksamheten i stort med hjälp av PowerBI.
Telefon: 08-587 633 00
Hemsida: envokeit.com
Zenta
Zenta digitaliserar och effektiviserar verksamheter. Integrerar mot e-handel, Industri 4.0, webb och appar i flera olika system och miljöer. Är specialister på att integrera Visma med Fortnox.
Telefon: 0470-123 00
Hemsida: zenta.se
Med en förkärlek till automation och effektivisering av processer hjälper vi er att integrera era system med Fortnox. Vi har producerat över 20 integrationslösningar till Fortnox åt företagare och redovisningsbyråer. Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och prisuppskattning.
Telefon: 073-614 34 30
Westin Webconsulting har en stor erfarenhet av integrationer mot Fortnox, där fokus ligger på att skräddarsy integrationer utifrån kundens önskemål.
Vi har vår bas i Östersund men utför arbeten över hela Sverige.
Telefon: 070 534 30 30
På Asitis jobbar Sveriges mest eftertraktade integrations- och migreringskonsulter.
Vi har arbetat med både stora små projekt och vår spetskompetens finns på inkassosidan,
men oavsett bransch och system vågar vi påstå att du blir mer än nöjd när du anlitar oss.
Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.
Telefon: 070 349 73 74
Hemsida: asitis.se
Spinit utvecklar system med väl inarbetade agila team för företag som vill skilja ut sig från sina konkurrenter och för företag som ställer krav på högre takt i digitaliseringen. Vi gillar relationer och en relation till kunden där vi är partners. Med det menar vi att vi gärna finns med i strategiska diskussioner, ger råd och agerar bollplank.
Telefon: 031-7483000
Hemsida: www.spinit.se

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB