Partner

Vill du bli partner till Fortnox?
Fortnox har tre typer av partnerprogram.

Byråpartner

Fortnox Byråpartner är den enkla vägen för den moderna redovisnings- och revisionsbyrån som vill använda molnet för att underlätta samarbetet med kunderna. Som Fortnox Byråpartner får du för en fast månadsavgift använda Fortnox program för alla dina kunders administration. För mer information, gå till våra byråsidor.

Integrationspartner

Idag finns möjlighet att integrera Fortnox affärssystem med många olika typer av för- och eftersystem som importerar information till och/eller exporterar information från Fortnox affärssystem. Det kan exempelvis gälla kassasystem, system för avancerad hantering av leverantörsfakturor, eller system för hantering av påminnelser och inkasso av kundfakturor mm. Om du vill ha mer teknisk information om hur Fortnox affärssystem kan kommunicera med externa system eller du vill anmäla ditt intresse för att kunna utveckla specifika integrationer med Fortnox REST-baserade API, se vidare på developer.fortnox.se .

Återförsäljare

Företag som aktivt vill arbeta med att sälja Fortnox program kan bli Fortnox Återförsäljare. För mer information om Fortnox Återförsäljare, klicka på länken nedan och fyll i formuläret så kontaktar vi dig snarast. Läs mer om att bli återförsäljare.