Fortnox Anläggningsregister

I Fortnox Anläggningsregister får du en smidig överblick över ditt företags tillgångar och du hanterar enkelt avskrivningar.

Anläggningsregister i Fortnox.

Anläggningsregister

 • Kopplat till Fortnox Bokföring
 • Automatiska avskrivningar av inventarier
 • Koppla bilder till inventarier
99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

250 000+ användare

Fri support

30 dagar öppet köp

Allt är webbaserat

Översikt

I Fortnox Anläggningsregister får du en smidig överblick över ditt företags tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via det tydliga registret. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till din dagliga bokföring. För samtliga transaktioner skapas automatiskt verifikat i Fortnox Bokföring och du kan koppla bilder och dokument till tillgången, exempelvis en foto eller en garantisedel. Om det är olika personer som sköter inköp och bokföring kan man enkelt dela på arbetet genom att ge olika behörigheter. Ett enkelt sätt att hålla ordning redan från början.

TIPS!

På våra lösningssidor hittar du mer täckande information om hur Fortnox Anläggningsregister kan fungera tillsammans med andra program eller lösa en specifik uppgift.

Kom igång med bokföring

Funktionalitet

Kopplat till Fortnox Bokföring

Vårt anläggningsregister är integrerat med Fortnox Bokföring och har du båda programmen behöver du inte utföra några manuella konteringar, allt sker helt automatiskt.

Mer om Fortnox Bokföring
Automatiska avskrivningar av inventarier

I Fortnox Anläggningsregister anger du anskaffningstidpunkter och anskaffningsvärden och utifrån dessa räknas aktuella avskrivningar ut. Programmet har stöd för både regelbundna och oregelbundna avskrivningar.

Kostnadsställe och projekt

Om du arbetar med projekt och/eller kostnadsställe så kan du ange detta på respektive tillgång. Bokföringsrader vid exempelvis avskrivning eller försäljning av den aktuella tillgången görs då automatiskt på det kostnadsställe och projekt du angivit.

Anpassa avskrivningsplan till restvärde

Om du räknar med att en tillgång kommer att ha ett restvärde när nyttjandeperioden gått ut så kan du fylla i det beräknade restvärdet på tillgången. Avskrivningsplanen anpassas då så att avskrivningen avslutas när det beräknade restvärdet har nåtts. Det beräknade restvärdet kan ändras så länge tillgången är aktiv.

Koppla bilder till inventarier

Eftersom anläggningsregistret är integrerat med Fortnox Arkivplats kan du ladda upp bilder på dina inventarier i din Arkivplats. Bilden kopplas därefter enkelt till tillgången som är registrerad i anläggningsregistret.

Dessutom
 • Kostnadsställe
 • Projekt
 • Obegränsat antal tillgångar
 • Tillgångstyper
 • Nedskrivning av värde på tillgång
 • Enkel sök på t.ex. benämning och tillgångstyp
 • Försäljning av tillgång
 • Avskrivningar i valfritt intervall
 • Oregelbunden avskrivningsmetod
 • Rak avskrivningsmetod
 • Rapporter
 • Uppskrivning av värde på tillgång

Samarbeta med din redovisningsbyrå

Över 14 400 redovisningskonsulter över hela landet arbetar dagligen i Fortnox och finns där för att hjälpa dig. Med våra program anpassar ni enkelt ert samarbete efter just ditt företags behov.

Kom igång med Fortnox Anläggningsregister redan idag!

Få kontroll över inventarier, garantisedlar och avskrivningar.

Fortnox

Anläggningsregister

99
kr/
mån
eller ring 0470 - 78 50 00

Sverigeledande på webbaserad bokföring

Fortnox består av ett brett utbud av program och tjänster för småföretagare, föreningar samt redovisnings - och revisionsbyråer. Fortnox program är enkla att använda, men ändå kraftfulla och funktionsrika nog att möta de flesta behov och önskemål. Välkommen till Fortnox - en värld av förenklad administration.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB