#7a7ca2

Anläggningsregister

I Fortnox Anläggningsregister får du en smidig överblick över ditt företags tillgångar och du hanterar enkelt avskrivningar.

anlaggningsregister_940.png
Fortnox

Anläggningsregister

  • Kopplat till Fortnox Bokföring
  • Automatiska avskrivningar av inventarier
  • Koppla bilder till inventarier
99
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Anläggningsregister + Bokföring + Fakturering

Vi rekommenderar Anläggningsregister tillsammans med våra program Bokföring och Fakturering. Då slipper du dubbelarbete och får en sömlös process.

Läs mer om Bokföring och Fakturering

297
kr/
mån

Detta kan du göra med Anläggningsregister

Med Fortnox Anläggningsregister får du full koll på företagets tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar. Allt samlas helt digitalt, och du slipper den manuella hanteringen då mycket av bokföringen sker per automatik. På så sätt hålls anläggningsregistret alltid uppdaterat vilket underlättar den löpande resultatuppföljningen och förberedelserna inför bokslutet.

Kopplat till Fortnox Bokföring

Anläggningsregister är integrerat med Fortnox Bokföring, och har du båda programmen behöver du inte utföra några manuella konteringar – det sker automatiskt.

Kostnadsställe och projekt

Om du arbetar med projekt och/eller kostnadsställe så kan du ange detta på respektive tillgång. Bokföringsrader vid exempelvis avskrivning eller försäljning av den aktuella tillgången görs då automatiskt på det kostnadsställe och projekt du angivit.

Koppla bilder till inventarier

Har du exempelvis ett kvitto, foto eller en garantisedel som tillhör tillgången? Då går det utmärkt att ladda upp dessa och koppla till tillgången. Allt på samma ställe, så att du slipper leta i gamla pärmar och mappar efter tillhörande dokument.

Automatiska avskrivningar av inventarier

I Fortnox Anläggningsregister anger du anskaffningstidpunkt och anskaffningsvärde för respektive tillgång, och utifrån dessa räknas avskrivningarna ut. Programmet har stöd för både regelbundna och oregelbundna avskrivningar.

Anpassa avskrivningsplan till restvärde

Om du räknar med att en tillgång kommer att ha ett restvärde när nyttjandeperioden gått ut så kan du fylla i det beräknade restvärdet på tillgången. Avskrivningsplanen anpassas då så att avskrivningen avslutas när det beräknade restvärdet har nåtts. Det beräknade restvärdet kan ändras så länge tillgången är aktiv.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox

Fortnox

Anläggningsregister

99
kr /
mån
eller ring 0470 78 50 00