Lön|

Lönekonsult - Lön i Fortnox

En utbildningsdag för dig som jobbar som lönekonsult med tillgång till Fortnox Byråpartner och vill fördjupa dig i Fortnox Lön.

Kunskaper och erfarenhet

För att gå kursen behöver du:

- En inloggning till ditt företag med Fortnox lön (så du kan följa med inne i programmet).

- Grundläggande teoretiska kunskaper kring Fortnox Lön och lönehantering.

(Har du inte grundkunskaperna i Fortnox Lön så rekommenderar vi dig att gå en av våra utbildningen, Lön i Fortnox, du hittar dem här:

Innehåll

Under utbildningen får du lära dig hur du arbetar digitalt och effektivt i Fortnox Lön. Vi visar hur du lägger upp klienter i Digital Byrå och hur du arbetar med löneuppdrag. Hur du lägger in ingångsvärden på en klient som byter lönesystem till Fortnox och hur du arbetar med semester i programmet. Vi kommer även gå igenom hur du kan samarbeta med din kund på ett smart sätt med Fortnox Lön Personlig, Kvitto & Utlägg och Fortnox Resa. Som fördjupning går vi även igenom hur du kan arbeta med attest av lönebesked samt anpassa lönearter/koder och hur du skapar arbetstidsschema och rapporter.

Mål

När du har gått utbildningen ska du ha kunskapen om hur du startar upp eller tar över en ny klient. Samt hur du arbetar som mest effektivt och digitalt för att kunna skapa en lön.

Bra att veta

Ta gärna med er dator för att följa med inne i programmet.
Utbildningen sker på angiven plats enligt bokning.

När du bokat din plats skickas en bekräftelse till angiven e-postadress.

Observera att anmälan är bindande. Fram till och med 5 dagar innan utbildningstillfället kan du avboka eller omboka dig till ett annat tillfälle.

Avbokning senare än 5 dagar innan utbildningstillfället debiteras med kursavgiften. Vid avbokning eller ombokning av din utbildning, kontakta oss på utbildning@fortnox.se

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning@fortnox.se

Utbildningstillfälle

Inga planerade utbildningstillfällen just nu. Se våra andra utbildningar.

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyfiken på mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, kunskap och inspiration.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.