Bli proffs i Fortnox - för dig som är redovisningskonsult (digital)

Har du jobbat en längre tid i Fortnox och är Fortnox Byråpartner. Då är detta en utbildning för dig, vi lära dig att jobba fullt ut i våra program med våra smarta lösningar.

Kunskaper och erfarenhet

Riktar sig till dig som är Byråpartner och har arbetat en längre tid i Fortnox olika program och som vill arbeta med våra smarta lösningar.

Innehåll

Utbildningen grundas på att du redan arbetar med tex e-faktura, tolkning, digitala underlag, bankintegration mm.

Vi kommer under utbildningen att fokusera på hur du använder Fortnox tjänster på allra bästa sätt och vi kommer att fördjupa oss i:

  • Insikter

  • Bokföring från kontoutdrag

  • Digital Byrå

  • Avstämning & Rapportering

  • Fortox App

Vi kommer också att prata om digitalisering i allmänhet och diskussion med andra deltagare och lärare uppmuntras. Under dagen kommer vi även att prata om nyheter i Fortnox.

Mål

När du har gått utbildningen ska du ha kunskapen att arbeta så smart och effektivt som möjligt som redovisningskonsult i Fortnox.

Bra att veta

Utbildningen sker live och digitalt via Google Meet, du kommer få en länk inför utbildningstillfället. När du anmäler dig skickas en bekräftelse till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen.

Vi önskar att kameran är påslagen under utbildningstillfället och att mikrofonen används för samtal och frågor.

Observera att anmälan är bindande. Fram till och med 5 dagar innan utbildningstillfället kan du avboka eller omboka dig till ett annat tillfälle. Avbokning senare än 5 dagar innan utbildningstillfället eller utebliven närvaro debiteras med kursavgiften. Vid avbokning eller ombokning av din utbildning, kontakta oss på utbildning@fortnox.se

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning@fortnox.se

Utbildningstillfälle

Inga planerade utbildningstillfällen just nu. Se våra andra utbildningar.

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyfiken på mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, kunskap och inspiration.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.