5 smarta lösningar som gör det enklare att driva företag

20 aug, 2018

Funderar du på att börja driva företag men känner att all krånglig administration är ett hinder? Då har vi smarta tjänster som hjälper dig att göra det mesta av jobbet, så att du kan lägga tid på det du helst vill!

Jobba i molnet

Arbeta digitalt och webbaserat med din bokföring, fakturering och lönehantering. Åtkomst när du vill med automatisk säkerhetskopiering och uppdatering. Tar du hjälp av en redovisningsbyrå är det enkelt att samarbeta då ni jobbar i samma program.

 

Automatisk kvittohantering

Allt för mycket hanterande av kvitton kan göra vem som helst stressad. Spara tid genom att istället låta Fortnox app tolka dina kvitton, som du fotar med mobilkameran. Därefter skapas reseräkningar och utläggsrapporter som bokförs.

 

Fakturaservice

Slipp hela hanteringen kring utskick av fakturor genom att låta Fortnox göra jobbet. När din kund betalar går betalningen rakt in i bokföringen. Vid utebliven betalning behöver du inte tänka på att skicka påminnelser. Det gör den smarta tjänsten!

 

Koll på tiden

Med Fortnox Tid får du full koll på dina nedlagda timmar i alla projekt så att du verkligen får rätt betalt! Registrera enkelt din arbetade tid på webben eller i Fortnox app. Fakturor eller ordrar kan genereras automatiskt med några enkla knapptryckningar!

 

Elektroniska fakturor

Använd Fortnox tjänst E-faktura för att både skicka och ta emot elektroniska fakturor för att spara tid, pengar och miljö.

 

Läs mer om Fortnox smarta lösningar för företagare här!

Följ oss för fler nyheter och tips

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
Några av våra Partners
© 2019 FORTNOX AB