Att arbeta med våra fantastiska medarbetare

Bild som illustrerar blogginlägg

  05 sep, 2018

Bli en del av Sara och Josefins HR-team. Just nu söker vi en ny HR-stjärna. Det här är en ny och spännande roll som HR-specialist med fokus på kompetensförsörjning och arbetsgivarvarumärket. Här kan du läsa om hur det är att arbeta med HR på Fortnox, vilka de största utmaningarna är och Saras bästa HR tips.

Hej Sara! Vad kul att ni söker en HR-specialist. Kan inte du berätta vad det bästa är med att jobba med HR på Fortnox?

Att få möjlighet att arbeta med våra fantastiska medarbetare och framtida medarbetare i ett spännande bolag i stark tillväxt och ständig förändring.

 

Vilka är de största utmaningarna med att jobba med HR?

Att området är så brett. Det sträcker sig från affärskunskap och ledarutveckling, via administration till individuella, stöttande samtal. Men det är ju också det som gör det så roligt!

 

Dina 3 bästa HR-tips?

    • Var närvarande i organisationen. Ställ frågor och var öppen för samtal och initiativ.
    • Arbeta med företagets arbetsgivarvarumärke med start inifrån. Finns inte backning i du arbetar med medarbetare och kultur internt av det du beskriver utåt, så är det inte mycket värt.
    •  Var intresserad av vad du inom HR kan bidra med i förhållande till företagets affär. Håll dig uppdaterad både inom HR-området och andra områden som ditt företag arbetar inom.

 

Ansök till tjänsten HR-specialist här

Här kan du se Studio Fortnox avsnittet med Sara Nylén

 

Följ oss för fler nyheter och tips

Läs vidare

Bakom kulisserna med Team Experience

Team Experience är specialister på kund- och användarupplevelsen. Varje dag jobbar de med att göra Fortnox program och tjänster användbara och skapa en bra känsla för kunden. Vi ha...

 05 apr, 2019
Bakom kulisserna med Team Nature

Behovet av att bygga en app till Fortnox kunder blev starten till Team Nature och ett härligt gäng med en skön laganda. Medarbetarna i teamet hade aldrig byggt appar förut men fick...

 06 mar, 2019
Fortnox poppar upp i din stad

Under 2019 besöker Fortnox ett flertal städer runt om i landet med Fortnox Pop Up. Syftet med dagen är att du ska få inspiration och mer kunskap om hur du arbetar på bästa sätt i F...

 26 feb, 2019

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om våra program eller någon annan fundering? Vi har samlat alla kontaktuppgifter på en sida.

Kontakta oss     0470 - 78 50 00
© 2019 FORTNOX AB