Vi har också tecknat ett treårigt samarbetsavtal med Agoy, som innebär att vi redan under hösten tar de här produkterna till marknaden under Fortnox varumärke och integrerar i våra egna lösningar, säljer och ger support. Agoy fortsätter att utveckla själva mjukvaran.

I och med avtalet med Agoy har Fortnox nu ett komplett digitalt erbjudande till Sveriges redovisningsbyråer, där de kan sköta hela kunduppdraget i en och samma plattform. Camilla Skoog, som är affärsområdeschef på Fortnox, är nöjd.

– Det har hänt mycket med den digitala mognaden bara under det senaste året och det här är produkter som är efterlängtade och efterfrågade. Eftersom byråerna är superviktiga för oss gör vi allt vi kan för att ge dem den funktionalitet de behöver. Vi ser också till att leverera produkter som ligger i framkant vad gäller teknik. Vårt mål är att byråerna ska jobba smartare, inte hårdare.
 
Inte testat Fortnox än? Ge oss 30 minuter av din tid och få timmar tillbaka.
Boka demo redan nu!
 
Agoys lösningar kompletterar Fortnox befintliga produktsvit för redovisningsbyråer med automatiserade tjänster för periodavstämning och periodrapporter, bokslut, skatt och årsredovisning. Alla verksamheter behöver dem, men de används i första hand av ekonomer och redovisningskonsulter. Under hösten kommer de att vara integrerade i Fortnox utbud med sömlösa och smidiga arbetsflöden för byråer. Några av nyheterna är:

  • Avstämning med transaktionsanalys
  • Periodbokslut
  • Bokslut
  • Årsredovisning med digital inlämning
  • Skatteprogram

 

Utvecklat för branschen – av branschen

Agoy grundades 2019 av Carl-Magnus Falk, auktoriserad revisor, företagsrådgivare med egen redovisningsbyrå – Falköga. Idén till Agoy föddes ur en frustration över krångliga system för periodbokslut och hemmasnickrade lösningar som inte ger överblick eller är användarvänliga. Agoy är en helt ny mjukvara som gör redovisningskonsultens arbete med bokslut och årsredovisningar väldigt mycket smidigare.

Samtidigt som Fortnox tecknade samarbetsavtalet med Agoy ingicks också ett avtal om att Fortnox förvärvar 30 procent av Agoy IT AB och blir delägare.

För mer info om vad vårt samarbete med Agoy och delägarskap i bolaget innebär för dig som kund i Fortnox, säger vi bara stay tuned! Det kommer mer i våra olika digitala kanaler framåt!

 

Är du Fortnoxkund och redo att bli digital? Grattis! Boka en Digital PT redan idag. Du kommer inte att ångra dig. Boka Digital PT nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket
4.375 5

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Svart låda lockar fram nytt tänk

Våga vara säljande!