Sparar tid

Fortnox Kvitto & Resa sparar mycket tid för alla som reseräknar, attesterar eller administrerar. Kvitton från representationslunchen kan hanteras direkt vid bordet, chefen kan attestera direkt i appen och administratören skickar enkelt rapport till bokföring samt underlag för utbetalning via bank eller lön.

– Fortnox Kvitto & Resa innebär att hela kvittohanteringen digitaliseras och smidigt kan hanteras i exempelvis mobiltelefonen. Tjänsten kan nås var du än är, säger Johan Widenberg, Key Account Manager på Fortnox. Läs mer om Johans användning av Fortnox Kvitto & Resa.
 

Inget manuellt arbete

Med Kvitto & Resa Plus kan dessutom köp med företagskortet och elektroniska körjournaler skapa automatiska utlägg. Det innebär att alla som nyttjar en bil i tjänsten har fått det superenkelt att rapportera i körjournalen. Fortnox integrerar med Telia Sense och det innebär att de som använder tjänsten slipper allt manuellt arbete.

– Det blir fullt fokus på sitt arbete och minimalt på administration. Stressen att hålla på med papperslappar som ska in i dokumentationen blir ett minne blott, säger Telias affärsutvecklare Magnus Froste.

Och han får medhåll av sin kollega David Treijs som är produktägare för Telia Sense.
 

Lättare samarbeten mellan byrå och kund

– Det samma gäller ju för redovisningskonsulten. Men den digitala körjournalen blir allt så mycket enklare. Man slipper jaga in underlag från sina kunder, allt kommer in i tid och dessutom i rätt format. Samarbetet mellan byrån och dess kund blir så mycket mer friktionsfritt.

Med Telia Sense, som uppfyller Skatteverkets rekommendationer för körjournaler, lagras körjournalen automatiskt i appen. Det enda som ska göras är att kategorisera resor efter jobb eller privat. Om man gör de flesta resor i tjänsten så kan man enkelt ställa in så att alla resor markeras som jobbresor. Sen är det bara att avmarkera privata resor då man behövde åka till tandläkaren eller när man gjorde ett ärende på lunchen.

Läs  gärna mer om Kvitto & Resa i samarbete med Telia Sense.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Våga vara säljande!