För redovisningsbyrån

Publicerad: 8 februari 2022|Senast uppdaterad: 4 juli 2022

Kickstarta hösten med Digital PT!

Om sommar och semester ger tid för reflektion så är hösten perfekt för en nystart, omstart, kickstart eller vad du väljer att kalla det. Men att utmana rutiner som har funkat bra hittills kan kännas läskigt och kräva lite hjälp på vägen.

Tur då att vi på Fortnox har ett gäng dedikerade och härliga byråexperter som jobbar med att få fler byråer att digitalisera sina verksamheter och arbeta smartare, för att få mer tid till det som kunderna vill ha. Här ger vårt Digital PT-gäng sina 5 bästa tips på hur du – oavsett hur långt du har kommit på din digitala resa – med några enkla knep kan komma ett steg närmare mer trimmade arbetsprocesser och skräddarsydda samarbeten.

5 smarta tips från vår Digitala PT

1. Bestäm dig för vad som är ditt nästa steg
Utgå från ditt nuläge och var du vill vara när du väl har tagit steget.

2. Avsätt tid för förändring
Att förändra vanor och skapa nya är bland det svåraste som finns. Om man inte planerar in tid för förändring så är risken att det aldrig blir av.

3. Gör inte allt på en gång
Skriv en lista på saker som behöver göras för att du ska kunna ta nästa steg. Börja med det som är viktigast och högst upp på listan, till exempel att digitalisera leverantörsfakturorna.

4. Våga ta hjälp
Även om din byrå är unik finns det fler som har stått inför liknande frågor och utmaningar. Fråga gärna oss om tips och råd om hur du arbetar smartast i Fortnox.

5. Fira när du är i mål
Glöm inte att fira när du har nått dina mål, stora som små. Inget är för smått för att firas!

Om du är redo för nästa steg, men har svårt att komma igång – då hjälper vi dig mer än gärna! Fortnox Digital PT kostar inget och vi är med dig hela vägen tills du är där du vill vara.

Läs mer och boka Digital PT här