Idag finns det närmare 400 stycken partner-applikationer hos Fortnox med olika typer av integrationslösningar, exempelvis kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Integrationslösningarna, det som i den nya marknadsplatsen nu heter partner-appar, gör att du får en fungerande automatiserad helhet mellan Fortnox och program från andra leverantörer.

Tack vare det behöver inte samma information registreras på flera olika ställen och du behöver inte heller riskera att någon information är inaktuell. Ett helt digitalt arbetssätt är viktigare än någonsin och grundtanken är enkel – mer styrka ihop med andra!
 

Enklare kopplingar

Hittills har användarna behövt aktivera de olika kopplingarna mellan programmen manuellt. Men nu har Fortnox utvecklat en funktion som gör att kopplingarna automatiseras. Nu väljer kunden den partner-app hon eller han vill ha och då startas aktiveringen mellan Fortnox och partner-appen automatiskt.

–Tillsammans med våra partners har vi förenklat det tekniska jobbet bakom kopplingar. Det innebär att våra kunder nu enklare kan aktivera integrationer – det blir verkligen ”one click-vänligt”, säger Johan Widenberg, partneransvarig på Fortnox.
 

Ny marknadsplats införs

Fortnox lanserar samtidigt en ny marknadsplats där användare kommer kunna lägga till Fortnox program, försäkringar och partner-appar. Intresset för ihopkopplade lösningar har vuxit och den nya marknadsplatsen underlättar både för den som vill koppla ihop system och för den som vill bygga nya. Användarna får nu enklare att aktivera partner-appar och kunden kan enklare se vilka lösningar som finns för dem. Idag har det varit en manuell hantering, men nu blir den mer automatiserad.

För att nå den nya marknadsplatsen behöver man vara inloggad i Fortnox program.

– Genom att skapa marknadsplatsen hoppas vi öka medvetenheten kring hur partner-appar kan hjälpa våra kunder med att effektivisera deras administration. Vi hoppas också att många får upp ögonen för partner-appar som de kanske inte upptäckt tidigare, eftersom man nu får en tydligare överblick och bättre information om dem.

Spana in Fortnox Marknadsplats (du behöver vara inloggad).

Läs mer om Fortnox partner-appar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Utdelning eller lön i aktiebolag – vad är mest gyn...

Representation – allt du behöver veta!

Viktiga datum för skatter och moms 2022

Belopp och procentsatser för 2022

Nya lagar och regler 2021

Tips inför det nya löneåret 2022