”Vi visar hur enkelt det är”

Utbildningen är helt kostnadsfri för alla som är Fortnox Byråpartner, enda förkunskapskravet är grundläggande kännedom om Fortnox Bokföring och Fakturering. Utbildningen genomförs via din dator under 90 minuter.

– Under utbildningen går vi igenom funktioner i programmet som gör det möjligt att digitalt ta emot och skicka information till och från kunder, leverantörer, banker och så vidare. Vi visar hur enkelt det är att jobba med Fortnox Leverantörsfakturaattest, Fortnox Lagringsplats, e-fakturafunktionen och betalrutiner via fil. Vi tar också upp hur du på ett enkelt sätt kan genomföra avstämningarna automatiskt med hjälp av filer och en hel del andra smarta tips och funktioner, säger Anna Ericsson, ansvarig för utbildningar på Fortnox.

 

Utbildning som effektiviserar

När 90 minuters intensivutbildning är klar, kommer du att förstå och ha bra koll på hur du använder de olika digitala flödena och du kommer att kunna arbeta snabbare och effektivare med dina kunder. När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till din e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer utbildningen på din egen dator. För att få ut det bästa av utbildningen rekommenderar vi en fast internetuppkoppling och uppdaterad webbläsare, Chrome, Firefox eller Safari, brukar fungera bra. Självklart har du möjlighet att kommunicera med kursledaren under utbildningen.

Anmäl dig här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Svart låda lockar fram nytt tänk