204
2019-04-26T10:54:27+02:00 2019-04-23T08:22:39+02:00 Digitalisering Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2019 sv

Ny utbildning gör dig till en effektivare byrå

Bild som illustrerar blogginlägg

Digitalisering | 23 april, 2019

För dig som är Fortnox Byråpartner erbjuder vi ett antal utbildningstillfällen under våren, där du lär dig hur du kan effektivisera ditt och dina kunders arbete med hjälp av de digitala tjänsterna i Fortnox Bokföring och leverantörsfakturaflödet.

”Vi visar hur enkelt det är”

Utbildningen är helt kostnadsfri för alla som är Fortnox Byråpartner, enda förkunskapskravet är grundläggande kännedom om Fortnox Bokföring och Fakturering. Utbildningen genomförs via din dator under 90 minuter.

– Under utbildningen går vi igenom funktioner i programmet som gör det möjligt att digitalt ta emot och skicka information till och från kunder, leverantörer, banker och så vidare. Vi visar hur enkelt det är att jobba med Fortnox Leverantörsfakturaattest, Fortnox Lagringsplats, e-fakturafunktionen och betalrutiner via fil. Vi tar också upp hur du på ett enkelt sätt kan genomföra avstämningarna automatiskt med hjälp av filer och en hel del andra smarta tips och funktioner, säger Anna Ericsson, ansvarig för utbildningar på Fortnox.

 

Utbildning som effektiviserar

När 90 minuters intensivutbildning är klar, kommer du att förstå och ha bra koll på hur du använder de olika digitala flödena och du kommer att kunna arbeta snabbare och effektivare med dina kunder. När du bokat din plats på webbutbildningen skickas en bekräftelse till din e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen. Observera att anmälan är bindande. Du följer utbildningen på din egen dator. För att få ut det bästa av utbildningen rekommenderar vi en fast internetuppkoppling och uppdaterad webbläsare, Chrome, Firefox eller Safari, brukar fungera bra. Självklart har du möjlighet att kommunicera med kursledaren under utbildningen.

Anmäl dig här

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Digitalisering | 04 feb, 2019

Obligatorisk e-faktura till offentlig sektor

Levererar du till offentlig sektor? Då är det ett krav att du skickar elektroniska fakturor från och...

Digitalisering | 22 jan, 2019

Marknadsföring du bör satsa på 2019

Det blir allt viktigare för företag att jobba med digital marknadsföring, för att synas och sticka u...

Digitalisering | 06 maj, 2019

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

De redovisningsbyråer som inte följer med på den digitala resan utan fortsätter ”stansa” kommer få d...