Helt ny lösning

Fortnox erbjuder sedan tidigare Fortnox Tidredovisning, men eftersom detta program nu har några år på nacken så var det dags att tänka nytt. Fortnox Tid är ett mer användarvänligt och tilltalande program där det också finns nyheter som grafisk översikt och mobilapp.

– Appen är användbar för dem som inte har tillgång till en dator, säger Björn Lundsten som är produktionschef på IT-projektbyrån Softwerk i Växjö. De 32 anställda i företaget har testat att använda Fortnox Tid under ett halvårs tid. Först i några projekt och de senaste två månaderna fullt ut i företaget.

– Huvudpoängen med Fortnox Tid är att ha allting samlat på ett ställe. När alla mina anställda, som i huvudsak är programmerare, rapporterar i Fortnox Tid så genererar det automatiskt fakturaunderlag. Vi jobbar i ett stort antal olika projekt och merparten av vår tid faktureras direkt mot kund. På Fortnox gläds man åt resultatet av en lång tids hårt arbete.

– Det känns fantastiskt kul att våra kunder nu kan använda Fortnox Tid. Vi hoppas att programmet både ska underlätta och göra det roligare för företag som fakturerar sin tid, säger Nina Solborg som är produktägare på Fortnox.

mobil_tid-2.png

Bra koll på tiden

Programmet vänder sig till företag som behöver ha koll på hur mycket tid de lägger ned på sina olika kunder, projekt och kostnadsställen. I Fortnox Tid omvandlas sedan dessa registreringar till ett order- eller fakturaunderlag med en enkel knapptryckning. I programmet finns också en grafisk översikt där användaren får en mycket god bild av läget. Hur har den arbetade tiden fördelats? Hur ser det ut med täckningsbidrag och debiteringsgrad? Hur mycket tid kan faktureras och till vilket värde? Detta är några frågor som översikten besvarar.

– Och det här är bara början, säger Nina Solborg. Både programmet och appen kommer att fortsätta utvecklas efter de önskemål och behov som kommer in från användarna.

Bland den nya funktionaliteten märks bland annat följande:

• Effektiv tid- och frånvaroregistrering på projekt, kund och kostnadsställen

• Enkel översikt över registreringarna

• Mobil tidredovisning

• Startsida med grafer och rapportmöjlighet

• Intregration med Fortnox Order/Faktura.

• Detaljerad faktura- och orderunderlag

Läs mer om Fortnox Tid på vår produktsida

En smidig vardag

Björn Lundsten på IT-projektbyrån Softwerk säger att Fortnox allt mer börjar likna ett fullgott affärssystem för hans bolag i och med Fortnox Tid.

– Vi får en väldigt smidig vardag och jag behöver inte ha sidosystem. All data som förs in i Fortnox är tillgängligt för analys och vi får en spårbarhet genom hela processen. Dessutom är teamet hos Fortnox snabba att reagera om vi har några önskemål. Att programmet är enkelt råder det inga tvivel om, enligt honom.

– Jag testade med min 8-åriga dotter och bad henne registrera tre timmar utvecklingstid. Det var inga problem, säger han.

bjorn-852x1024.png
Björn Lundsten, IT-projektbyrån Softwerk

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket
3.6666666666667 5

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Smidig inloggning med BankID

Lönebesked – leverera tryggt och säkert

Förenkla vardagen – Logga in med BankID i Fo...

Fixa närvaron – direkt i mobilen

Kvitto & Resa sköter jobbet