Kundberättelser|Bokföring|Digitalisera Byrån|20 januari 2022|Uppdaterad: 7 mars 2022

Nyhet! Vi låter byråer peppa andra byråer

Du som får företag att starta, växa och blomstra har det viktigaste jobbet. Vårt jobb är att stötta dig 100% hela vägen. Därför kommer vi att här på bloggen och i Fortnox övriga kanaler låta konsulter och redovisningsbyråer inspirera och peppa varandra att jobba modernt.

Du som får företag att starta, växa och blomstra har det viktigaste jobbet. Vårt jobb är att stötta dig 100% hela vägen. Med vår företagsplattform såklart – så att du och dina kunder kan ha ett tajt samarbete.

Men också genom att se till så att byråer och redovisningskonsulter kan dela med sig av all den kunskap och erfarenhet ni har – och lära av varandra. Varför hålla saker för sig själv eller lära nytt på egen hand när man kan göra det tillsammans?

“Byrån peppar byrån”

Därför kommer vi att här på bloggen och i Fortnox övriga kanaler låta konsulter och redovisningsbyråer inspirera och peppa varandra att jobba modernt. Vi kallar det för “Byrån peppar byrån”.

Mattias Segerbrand är först ut. Han är något så spännande som kreativ ledare och affärsutvecklare på Saldo Redovisning – en byrå som många andra tittar på och inspireras av. Här delar han med av sig av allt han lärt sig om att ta betalt de senaste, för branschen omvälvande, åren.

Läs och lär av Mattias krönika!