För redovisningsbyrån|Driva Företag

Publicerad: 28 december 2022|Senast uppdaterad: 11 januari 2023

Poddtips – Inspireras av framgångsrika entreprenörer

Ett bra sätt att få inspiration, kunskap och pepp kring att driva företag, är att lyssna på en podcast. “I huvudet på en entreprenör” med Edit Künstlicher är podden för dig som driver företag eller är sugen på att starta eget.

Som entreprenör behöver man kanske ta lite galna beslut och våga göra sådant som andra inte vågat. Men hur gör man då för att bli en framgångsrik egenföretagare? Det har Edit Künstlicher gett sig sjutton på att ta reda på, när hon varje vecka gästas av driftiga, innovativa och kloka entreprenörer i sin podd “I huvudet på en entreprenör”, som sponsras av Fortnox.

Edit Künstlicher ställer frågor som andra inte ställer och de kända entreprenörerna delar under poddintervjuerna frikostigt med sig av sina känslor och erfarenheter kring sitt bolagsbygge. Den här podden ger dig garanterat insikter, aha-upplevelser och konkreta tips, vare sig du är på väg att starta eget, eller är redo att ta nästa steg.

Företagspodden med över hundra kända entreprenörer

Över hundra framgångsrika företagare och entreprenörer har gästat podden hittills. Du hittar garanterat många favoriter som kommer att inspirera dig på din väg framåt. Exempel på personer som besökt företagspodden “I huvudet på en entreprenör” är Peter Settman, Emma Wiklund, Emilia de Poret, Stefan Engelsen och Torsten Jansson.

I varje poddavsnitt hjälper veckans poddgäst också till att klura på ett dilemma som Edit fått till sig från podcast-lyssnare. Även här får du konkreta råd kring situationer som du som företagare kan hamna i.

Podcasten involverer dig som företagare

Edit uppmuntrar dig som företagare och entreprenör att höra av sig med frågor, dilemman och tips på gäster. Du når henne bäst genom att skicka ett meddelande till “I huvudet på en entreprenör” på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Lyssna på företagspodden och inspireras – här hittar du podden “I huvudet på en entreprenör”