Fortnox har vidtagit många åtgärder för att förhindra spridningen av coronaviruset och för att underlätta för företagare som nu har det svårt. När Corona började spridas i Sverige togs snabbt beslutet att ställa in vårens turné med utbildningar och istället göra alla webbutbildningar kostnadsfria.

Fortnox hoppas att de kostnadsfria utbildningarna gör det enklare för fler att arbeta på distans, samtidigt som de bidrar till kompetensutveckling och fördjupade kunskaper.

– Tidigare har våra webbutbildningar varit kostnadsfria för våra byråpartners, men nu är de kostnadsfria för alla. Vi har lite nya webbutbildningar, men framförallt har vi spetsat till dem. De är nu inriktade på hur man ska jobba med programmen på bästa sätt, säger Anna Ericsson, utbildningschef på Fortnox.
 

Digitala möjligheter i fokus i ny utbildning

Fortnox erbjuder nu 14 utbildningar kostnadsfritt på webben. Utbildningarna livestreamas under kontorstid och deltagarna har möjlighet att samtidigt chatta med Fortnox experter. De populäraste kurserna handlar om leverantörsfakturor, lön och avstämningar. Två av webbutbildningarna, Fortnox Digital byrå och Fortnox Lönekonsult, är helt anpassade efter byråernas verksamheter. De har även en nyinrättad utbildning, Bli effektiv och digital i Fortnox, som fokuserar på digitalt samarbete.

– Utbildningen belyser de olika digitala samarbetsmöjligheterna som finns i Fortnox. Den är på ca en timme och är väl investerad tid.
 

Anpassad genomgång av byrån

Alla som skulle gått på en utbildning under våren har kontaktats och blivit erbjuden kompensation med andra utbildningar via webben.

– De får också väldigt gärna en genomgång som är helt anpassad efter byrån och deras förutsättningar där vi går igenom hur de kan jobba digitalt på bästa sätt.

– Vill man ha ett skräddarsytt utbildningsupplägg så går det också bra. Då kontaktar man oss via detta formulär och då anpassar vi utbildningen helt utifrån byråns specifika behov.

Här kan du boka utbildningen Bli effektiv och digital i Fortnox.

Läs mer om vad det innebär att vara byråpartner till Fortnox.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket
2.3333333333333 5

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Fortnox + Agoy = komplett erbjudande till Sveriges...

Integrationer frigör redovisningsbyråns tid

Så jobbar du rätt i Digital byrå (guide)

“Jag jobbar inte med siffror längre. Jag jobbar me...

Coronapandemins påverkan på branschen

Våga vara säljande!