132
2019-01-17T14:35:43+02:00 2019-01-17T14:35:43+02:00 Företagande Fortnox Fortnox Fortnox
Fortnox
Fortnox 2019 sv

Solar Supply skräddarsydde en dag i Fortnoxhuset

Bild som illustrerar blogginlägg

Företagande | 17 januari, 2019

Vi på Fortnox erbjuder ett flertal utbildningar eftersom vill underlätta din vardag och ge dig möjligheten att jobba så effektiv som möjligt. Solar Supply är ett av företagen som valt att gå en företagsanpassad utbildning. "Vi ville plocka ihop olika delar och vara så effektiva som möjligt under en dag".

I onsdags fick vi besök i Fortnoxhuset av företaget Solar Supply från Karlshamn. Det var dags för en företagsanpassad utbildning med Anita Hansson, utbildare på Fortnox. Solar Supply som är återförsäljare av solcellsanläggningar, blev under 2018 förvärvade av E.ON. Annica Paulsson Lövstedt, Ekonom på Solar Supply, valde att gå utbildningen tillsammans med deras redovisningskonsult på byrån Krappsjö och HR specialist på E.ON.

 

”Vi vill ha allt integrerat”

– Vi har jobbat med bokföring i Fortnox sedan ett tag tillbaka. Nu ville vi ha en skräddarsydd utbildning för att gå igenom Fortnox Lön och Kvitto & Resa. Vi vill ha allt integrerat, eftersom det underlättar vardagen väldigt mycket. Framöver vill vi även att kollegorna på Solar Supply ska göra allt själva i Fortnox. Vi vill bli allt mer digitaliserade, säger Annica.

Under utbildningen gick de igenom Lön i systemet och gjorde alla grundinställningar. Även en hel del frågor kunde besvaras under dagen.

 

Varför en företagsanpassad utbildning?

– På en anpassad utbildning får man mer gjort, och man kan ställa sina frågor direkt till läraren, vilket är superbra. En utbildning i Stockholm är mer allmän och vi kände att vi ville plocka ihop olika delar, och anpassa utbildningen till företaget. Det blir dessutom mer kostnadseffektivt med en heldag här, eftersom vi enbart kollar på vårt case.

 

Varför valde ni att gå utbildningen i Fortnoxhuset?

– När vi bestämde oss för en företagsanpassad utbildning tyckte vi att ett besök på Fortnox kändes spännande. Det är alltid skönt med ett miljöombyte. Dessutom var det lätt för oss alla att ta sig hit.

 

Plocka ihop din utbildning

Känner du att våra utbildningar inte riktigt passar ditt företag? Kanske behöver du en halvdag där vi enbart pratar Fortnox Lön, eller en heldag för att komma igång med bokföring och fakturering. Då kan vi skräddarsy en utbildning utifrån de behov som finns. Innan utbildningstillfället bestämmer du tillsammans med en lärare vad genomgången ska innehålla.

 

Vill du gå en företagsanpassad utbildning? Gör en intresseanmälan redan idag.

 

Följ oss för fler nyheter och tips
Är du intresserad av Fortnox?
Läs mer om hur Fortnox behandlar personlig information här.

Läs vidare

Företagande | 11 mar, 2019

9 tips som kan få småföretag att växa

Känns det som att du står och stampar på ett och samma ställe med ditt företag? Är det kanske dags a...

Företagande | 19 mar, 2019

Glassigt sommarjobb ledigt? Tänk på det här!

Behöver du anställa sommarjobbare i sommar? I så fall finns det en hel del du bör tänka på. Om det ä...

Företagande |

Sänkt arbetsgivaravgift för unga

Från och med 1 augusti 2019 sänks arbetsgivaravgiften för ungdomar under 18 år. 2020 kommer avgi...