I onsdags fick vi besök i Fortnoxhuset av företaget Solar Supply från Karlshamn. Det var dags för en företagsanpassad utbildning med Anita Hansson, utbildare på Fortnox. Solar Supply som är återförsäljare av solcellsanläggningar, blev under 2018 förvärvade av E.ON. Annica Paulsson Lövstedt, Ekonom på Solar Supply, valde att gå utbildningen tillsammans med deras redovisningskonsult på byrån Krappsjö och HR specialist på E.ON.

 

”Vi vill ha allt integrerat”

– Vi har jobbat med bokföring i Fortnox sedan ett tag tillbaka. Nu ville vi ha en skräddarsydd utbildning för att gå igenom Fortnox Lön och Kvitto & Resa. Vi vill ha allt integrerat, eftersom det underlättar vardagen väldigt mycket. Framöver vill vi även att kollegorna på Solar Supply ska göra allt själva i Fortnox. Vi vill bli allt mer digitaliserade, säger Annica.

Under utbildningen gick de igenom Lön i systemet och gjorde alla grundinställningar. Även en hel del frågor kunde besvaras under dagen.

 

Varför en företagsanpassad utbildning?

– På en anpassad utbildning får man mer gjort, och man kan ställa sina frågor direkt till läraren, vilket är superbra. En utbildning i Stockholm är mer allmän och vi kände att vi ville plocka ihop olika delar, och anpassa utbildningen till företaget. Det blir dessutom mer kostnadseffektivt med en heldag här, eftersom vi enbart kollar på vårt case.

 

Varför valde ni att gå utbildningen i Fortnoxhuset?

– När vi bestämde oss för en företagsanpassad utbildning tyckte vi att ett besök på Fortnox kändes spännande. Det är alltid skönt med ett miljöombyte. Dessutom var det lätt för oss alla att ta sig hit.

 

Plocka ihop din utbildning

Känner du att våra utbildningar inte riktigt passar ditt företag? Kanske behöver du en halvdag där vi enbart pratar Fortnox Lön, eller en heldag för att komma igång med bokföring och fakturering. Då kan vi skräddarsy en utbildning utifrån de behov som finns. Innan utbildningstillfället bestämmer du tillsammans med en lärare vad genomgången ska innehålla.

 

Vill du gå en företagsanpassad utbildning? Gör en intresseanmälan redan idag.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika erbjudanden, information och tips!


Genom att skicka in din e-post godkänner du användandet av dina personuppgifter enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fortnox Företagsguide

Funderar du på att starta företag eller vill du ta ditt företag till nästa nivå?

Fortnox företagsguide

Kom igång med Fortnox

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?

Välj ditt paket

Vad tyckte du om den här sidan?

Relaterade artiklar

Utdelning eller lön i aktiebolag – vad är mest gyn...

Viktiga datum för skatter och moms 2021

Nya lagar och regler 2021

Belopp och procentsatser för 2021

Förmånsbil – så fungerar bilförmån (Guide)

Deklaration – detta gäller 2021 för olika bolagsfo...