Vi vill vara en del av din framtid

header-background-top-layer.svg

Sedan 2001 har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje enskild medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa framtiden för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi vill bli en del av din framtid. Tillsammans gör vi det möjligt.

Emblem för karriärföretag 2021

Fortnox har fått utmärkelsen Karriärföretag 2021

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!
En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.
Motiveringen lyder:
”Fortnox är en familjär arbetsgivare där medarbetarna är deras viktigaste tillgång. Med goda utvecklingsmöjligheter är man garanterad en trygg arbetsplats. De utför även ett lyckat employer branding-arbete som får vem som helst att vilja arbeta med Fortnox. De levererar genomtänkt storytelling som lätt fångar ens intresse och vi kan tydligt se att Fortnox företagskultur är av bästa slag. Bra jobbat! Karriärföretagen utser härmed Fortnox till ett av Sveriges Karriärföretag 2021.”

Fortnox Employer Value Proposition

Våra inflyttningspresenter till dig

Pokal som illustrerar Talent Management Program

Talent Management Program

Vi genomför årligen ett internt ledarutvecklingsprogram för ledartalanger som vill växa och utvecklas in i nya roller.

Vårt Talent Management Program omfattar ledarskapets alla dimensioner och syftet är att skapa en långsiktig bas för den framtida ledarförsörjningen i det växande företaget.

Wellness Floor

Hos oss har friskvård en vidare innebörd än träning. Vi jobbar med ett helhetsperspektiv på välmående; fysiskt, socialt och mentalt. Att de tre dimensionerna hänger ihop - ja, det är vi övertygade om!

Vi har därför ett helt våningsplan avsatt för friskvårdsaktiviteter, vår “Wellness Floor”. Här hålls mängder av träningspass i gymmet, här finns rum för yoga och avslappning, massagemöjligheter, pingisbord och Playstation.

Person med hantlar som illustrerar Wellness Floor
Glödlampa, kugghjul och binära nummer som illustrerar 9th floor

9th floor

9th floor är ett innovationskoncept där utvecklare på Fortnox får möjlighet att avsätta tid för nya innovationer och idéer.

Målet är att flytta fram gränserna för vad kombinationen data och datorkapacitet kan skapa för nytta för Sveriges företagare och redovisningsbyråer. Här har några av våra mest innovativa idéer fötts.

Stapeldiagram som illustrerar personlig utveckling

Personlig utveckling

Att få möjlighet att utvecklas och känna engagemang med stimulerande arbetsuppgifter i en inspirerande arbetsmiljö är viktigt för oss.

Här finns goda möjligheter till intern rörlighet såväl horisontellt som vertikalt. Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.

En vattenkanna som vattnar en växt. Illustrerar det goda ledarskapet.

Det goda ledarskapet

Det goda ledarskapet är en viktig grundpelare. Vi arbetar med tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling mellan varje medarbetare och dess chef.

Vi arrangerar löpande olika chefsforum för dialog och samverkan. För oss är det närvarande ledarskapet viktigt, då det ger förutsättningar till motivation och engagemang hos medarbetarna.

Två händer som gör high five. Illustrerar gemensamma aktiviterer.

Gemensamma aktiviteter

Att stärka våra olika team och att mötas under informella former tycker vi är viktigt.

Vår företagsgemensamma Trivselgrupp ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter, ofta kopplade till välgörande ändamål. Vad sägs om t.ex. after work, brännbollsmatch med grillning eller triathlon?

En soffa, en golvlampa och en växt. Illustrerar en riktigt skön miljö.

En riktigt skön miljö

Vi lägger stor vikt på att vår miljö ska vara inbjudande och kreativ.

Vi ska kunna jobba fokuserat och effektivt, men vi ska också enkelt kunna träffas och prata, skratta och utbyta ideer. Därför har vi utöver arbetsplatserna också rum som vårt vardagsrum, ljusgården, vårt kök, och en egen skybar. Och självklart har vi lagt mycket energi på att våra mötesrum ska ha en skön stil och vara inspirerande

Ett glas juice, en kopp kaffe och en fralla. Illustrerar Frukost & Frukostsnack.

Frukost & Frukostsnack

Varje fredagsmorgon samlas vi för att äta frukost tillsammans.

Varannan fredag är det också Frukostsnack, där vi informerar om vad som händer i bolaget. Det är ett viktigt forum för att dela och sprida kunskap - och det är också en viktig gemenskapsbyggare. (Vänta tills du är här och får höra med egna öron när taket lyfter sig runt halvnio-snåret på fredagsmorgonen…)

En jordglob som kramar sig själv. Illustrerar mångfald.

Mångfald

Hos oss är alla olika och vi är stolta över att ta tillvara på varje enskild individs unika egenskaper och kraft.

Med tydligt fokus på en öppen och positiv företagskultur skapar vi varje dag möjligheter för en jämställd miljö där mångfald bejakas. Oavsett om detta är ditt första jobb eller om du är en erfaren specialist inom ditt område, kan du vara med och göra skillnad.

Fortnox Employer Value Proposition

Våra inflyttningspresenter till dig

Våra avdelningar

Fortnoxfolk

Träffa några av de unika, fantastiska och spännande människor som jobbar på Fortnox.

Fortnox Academy

Är du redo att ta del av en unik och spännande möjlighet tillsammans med oss?

Vi tror på att upptäcka och utveckla talangen i var och en av oss. Med Fortnox Academy erbjuder vi en unik chans att uppleva och utvecklas på Fortnox. Vårt mål är att hitta begåvade och passionerade blivande systemutvecklare som sin sista termin vill vara med och förändra en hel bransch.

Jag vill veta mer
En person visar något på sin laptop

Lediga jobbTyvärr finns det inga jobb här just nu.

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker en driven Product Owner som vill vara med och bygga nästa generations system och produkter för företagare i Sverige. Detta är en roll för dig som trivs bäst mellan tekniken och användarna där du skapar de bästa förutsättningarna för produktutvecklingen. 

Som Product Owner kommer du arbeta i ett härligt team som tillsammans jobbar med att hålla våra utvecklare glada, nämligen Developer Happiness.

Inom detta område utvecklar vi stödfunktioner främst åt vår egna utvecklingsavdelning. Vårt mål är att ge alla utvecklare den absolut bästa upplevelsen när det gäller information, verktyg och onboarding.

Om dig 
För att trivas i rollen sitter du på kunskap om agil mjukvaruutveckling, du är en god kommunikatör och du har ett stort intresse för området Developer Happiness. Du är en lagspelare med en förmåga att tänka i nya banor. Du är bra på att kommunicera och visualisera, och där andra ser utmaningar, ser du möjligheter. 

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från arbete i agila team i rollen som produktägare, kravanalytiker eller teamlead.

Som Product Owner arbetar du tätt med utvecklingsavdelningen och ditt eget team. Du kommer dessutom samarbeta nära andra Product Owners och vara en viktig ambassadör för teamet och produkten och håller dig uppdaterad inom produktens område.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Henrik Edegård, Henrik.Edegard@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker en grym utvecklare som ska arbeta med att vidareutveckla och underhålla Fortnox egna java-ramverk Reactive Wizard och även vissa centrala tjänster i vår företagsplattform.

Du kommer primärt arbeta med att hålla vårt java-ramverk uppdaterat och modernt, implementera nya funktioner samt medverka i workshops för att såväl utbilda nya utvecklare som vidareutbilda befintliga. Du kommer även supportera och vara behjälplig på vårt ramverk via olika interna kanaler.

Du och teamet har också ansvar för ett antal centrala plattformstjänster i vår företagsplattform. Här arbetar ni tillsammans med Developers från hela bolaget för att identifiera behov av nya funktioner.

Om dig 
Vi ser att du har några års praktiskt arbete inom javautveckling och kunskap om agila arbetsmetoder. Det är ett plus i kanten om du arbetat med ramverk, distribuerade system eller har erfarenhet av reaktiv programmering sedan tidigare. 

Vidare är du en social och initiativtagande person med ett stort teamfokus. Du är strukturerad i ditt arbete och har inga problem att följa en röd tråd från början till slut.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Henrik Edegård, Henrik.Edegard@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker dig som skiner upp av tanken att få vara med och utveckla nya smarta produkter för Sveriges företagare. Med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring tar vi nya kliv mot vår vision: Att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag. 

Som Software Developer på Fortnox arbetar du med andra Developers, Product Owners och Test Engineers som brinner för att utveckla innovativa lösningar. I rollen ingår du i ett team med stort ansvar och kommer arbeta med de kärnprodukter som är viktigast inom Fortnox programsvit. I ditt team arbetar ni tillsammans med nyutveckling av smarta lösningar som ska såväl förenkla som automatisera arbetet för Fortnox kunder.

Om dig 
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av något modernt utvecklingsspråk och kunskap om agila arbetsmetoder, men framför allt tycker du det är riktigt kul med utveckling och vill skapa bra upplevelser för våra användare. 

Vidare är du en initiativrik lagspelare som sätter laget före jaget. Du är nyfiken och frågvis och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter, i och utanför teamet.

Om du arbetat med teknologier som Redux eller Go så är detta ett plus i kanten.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Jonas Saha, Jonas.Saha@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Till Fortnox Finans söker vi nu en Live Agent till vår supportavdelning. Där supporterar och digitaliserar vi en stor del av Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer i de program och tjänster som Fortnox Finans erbjuder. Som Live Agent hos oss kommer du inspirera och hjälpa våra kunder att optimera sitt företagande genom våra produkter. Du kommer svara på frågor som rör fakturaköp, fakturaservice, inkassotjänst och andra finansiella tjänster. Kommunikationen sker via telefon, chatt och mail. 

Du ingår i ett målfokuserat team med kunden som första prioritet. Utvecklingstakten på Fortnox Finans är snabb och som medarbetare hos oss får du lära dig nya saker varje dag och driva digitaliseringen framåt inom branschen.

Om dig 
Vi letar efter dig som vill investera din tid i ett bolag som ger dig möjligheter att växa som person. För att trivas i rollen tror vi att du är en lyhörd lagspelare som sätter kunden främst och bekvämt kan växla i kundkontakt via telefon, chatt och mail. Du är uppfinningsrik och gillar förändring, något som ständigt är aktuellt här på Fortnox Finans.

Vi söker dig med utbildning eller erfarenhet inom kundkontakt och service, bokföring, ekonomi eller försäljning. Framförallt är du intresserad av, och blir motiverad av att hjälpa andra människor.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Malmö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Jennifer Selholm, jennifer.selholm@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
I rollen som Site Reliability Engineer arbetar du med löpande förvaltning av olika molnplattformar som Azure, AWS eller GCP. Du har ett operativt ansvar i drift och underhåll och säkerställer att våra tjänster fungerar optimalt dygnet runt. Du agerar operativt vid eventuell avveckling av olika molnplattformar för migrering till Fortnox on-preem plattform samt borgar för ett bra utnyttjande och god kostnadskontroll för kvarvarande miljöer. Du samarbetar tätt med våra utvecklare och dev/ops-engineers, bland annat med att säkerställa goda deployment-flöden.

Du kommer även arbeta nära våra Cyber Security Specialists och säkerställa en hög säkerhet i våra molnplattformar för att minimera risker för intrång och andra attacker eller hot.

Om dig 
För att trivas i rollen gillar du att testa nya lösningar för att hela tiden förbättra och optimera, och på så vis håller du dig uppdaterad på de senare tekniktrenderna. Du är social, nyfiken och engagerad, och vill arbeta och utvecklas i ett superteam som är lika passionerade som du är, där ni verkligen älskar det ni gör. 

Rollen som Site Reliability Engineer innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en bra samarbetsförmåga, men även kunna arbeta självständigt i många av de dagliga arbetsuppgifter som förekommer.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Peter Hall, peter.hall@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker nu en Development Manager för några av våra lysande utvecklingsteam. Teamen fokuserar främst på funktioner som rör bokföring, både manuell och automatiserad. Vi arbetar efter mottot "Alla kan bokföra" och det gör vi genom att förenkla och automatisera den dagliga bokföringen för våra kunder.

Som Development Manager på Fortnox har du personalansvar för medarbetare i de agila utvecklingsteamen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att formera, utveckla och stötta teamen både långsiktigt - med t.ex. kompetensförsörjning - men också kortsiktigt när plötsliga utmaningar uppstår.

I rollen arbetar du kontinuerligt med dina medarbetares personliga utveckling i form av bl.a. planering och uppföljning av kompetensutveckling. Du har också en tydlig förståelse för teamens ansvarsområde och deras dagliga arbete.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Product Area Manager, Support Manager och Product Manager inom produktområdet men även med övriga Development Managers inom affärsområdet för att säkerställa en fungerande helhet.

Om dig 
Som ledare inom utveckling hos oss är tidigare erfarenheter inom ledarskap ett måste, så att du kan ge vägledning samt utmana och få dina medarbetare att växa. Du drivs av att utveckla människor och team, och har troligen ett par års erfarenhet av detta inom IT. Du har även förmågan att hålla ögonen på företagsmålen utan att tappa bort människan.

Har du en relevant akademisk universitets-/högskoleexamen, tillsammans med en förståelse för programvaruutveckling eller erfarenhet inom Fintech och vill hänga med på vår resa - sök tjänsten som Development Manager och bli en del av oss på Fortnox. 

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Fredrik Axelsson Dahlen, fredik.a.dahlen@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi letar nu efter en enastående Talent Acquisition Partner för att bli en del av vårt HR-team i Växjö. I den här rollen kommer du att hjälpa till med allt som täcker våra rekryteringsprocesser och även bidra till våra interna projekt inom rekrytering och HR. Du arbetar nära HR Business Partners, chefer och många fler i organisationen. Som Talent Acquisition Partner kommer du att spela en viktig roll för att skapa en kandidatupplevelse i världsklass och se till att de bästa talangerna vill vara en del av vår framtid på Fortnox!

I rollen säkerställer du ett bra inflöde av kandidater till Fortnox olika affärsområden genom att bli expert i vårt rekryteringssystem samt fokusera på aktiv search. Genom att hålla en hög kvalitet och ett högt tempo genom hela rekryteringsprocessen har du en nyckelroll i att tillgodose Fortnox behov av nya talanger. 

Vidare kommer du att fokusera på bl.a: 

 • Rekrytering av nya medarbetare i enlighet med Fortnox behov, exempelvis ta fram kravprofiler, screening, intervjuer, referenstagning, administration och överlämning.
 • Datadriven rekrytering genom att analysera befintlig data och kartlägga hur och var vi hittar rätt kandidater och vilka plattformar vi ska synas på.
 • Aktiv search via sociala och interna nätverk. 
 • Säkerställa att vår rekryteringsprocess ständigt håller hög kvalitet nu och i framtiden, i samarbete med HR Business Partners. 

Om dig 
Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta som rekryterare med stora volymer i en dynamisk miljö. Du har en djup förståelse för kreativa sourcingstrategier för att hitta nya stjärnor och du är alltid ute efter att hitta sätt att förbättra kvaliteten i rekryteringsprocesser och kandidatresor. I rollen ser vi att du strävar efter ett bra samarbete mellan team, ledare och funktioner inom organisationen och att du har starka kommunikativa och rådgivande färdigheter. Vidare känner du dig trygg i kompetensbaserad rekrytering och har högskoleutbildning inom HR eller motsvarande.

Du värdesätter integritet, professionalitet och har förmågan att ta egna initiativ. Att identifiera förbättringsområden faller sig naturligt för dig och du har även modet att genomföra dessa i en föränderlig miljö. Vidare ser vi att du är är uthållig med ett stort eget driv då rollen ofta innebär ett högt tempo. 

Din vardag hos oss kommer bli omväxlande där vi ser att du har förmågan och nyfikenheten till att bygga och utveckla goda relationer och samarbeten. För att trivas hos oss bör du dessutom ha ett innovativt förhållningssätt och en vilja att pröva nya vägar för att hitta våra framtida stjärnor.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Filip Schröder, filip.schroder@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Eftermarknad är vår avdelning som supporterar och digitaliserar en stor del av Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer i de program och tjänster som Fortnox erbjuder. Som Live Agent hos oss kommer du inspirera och hjälpa våra kunder att optimera sitt företagande genom våra produkter. Du kommer svara på frågor som rör bokföring och löpande redovisning. Kommunikationen sker via telefon, chatt och mail. 

Du ingår i ett målfokuserat team med kunden som första prioritet. Utvecklingstakten på Fortnox är snabb och som medarbetare hos oss får du lära dig nya saker varje dag och driva digitaliseringen framåt inom branschen.

Om dig
Vi letar efter dig som vill investera din tid i ett bolag som ger dig möjligheter att växa som person. För att trivas i rollen tror vi att du är en lyhörd lagspelare som sätter kunden främst och bekvämt kan växla i kundkontakt via telefon, chatt och mail. Du är uppfinningsrik och gillar förändring, något som ständigt är aktuellt här på Fortnox.

Vi söker dig med utbildning eller erfarenhet inom kundkontakt och service, bokföring, ekonomi eller försäljning. Framförallt är du intresserad av, och blir motiverad av att hjälpa andra människor.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Arbetstid: Heltid Arbetsort: Växjö Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Alexander Paul, alexander.paul@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Som Support Manager ansvarar du för ett fantastiskt team av supportmedarbetare som tillsammans med dig skapar den bästa servicen mot våra kunder. Genom att skapa engagemang motiverar du ditt team att utvecklas och skapa framgång. Du levererar resultat enligt uppsatta mål och budget, samt ansvarar för den dagliga operativa verksamheten. Som Support Manager är du dessutom en del av produktområdesledningen där du driver och utvecklar områdets tillväxt samt tar en aktiv roll i rekrytering för att säkerställa relevant kompetens inom ditt team. 

I denna roll lägger vi stor vikt vid ett nära ledarskap där din närvaro och operativa förmåga är viktiga egenskaper. Du leder, stöttar och driver dina medarbetare att nå sina egna mål för att på så vis även uppnå Supportens övergripande mål. Därför ser vi att du även kan lyfta blicken och medverka i det strategiska utvecklingsarbetet av supporten som helhet på Fortnox. 

Du får kontinuerlig coachning och stöd från din närmaste chef för att själv kunna utvecklas och samtidigt få dina medarbetare att nå sina och våra mål. Du rapporterar direkt till Head of Support.

Om dig 
Som ledare strävar du efter att ständigt utveckla ditt team och förbättra verksamheten. Du har förmågan att se till kortsiktiga såväl som långsiktiga mål. Du trivs bra i ledarrollen och är duktig på att inspirera ditt team till engagemang och delaktighet. Du bygger förtroende och finns som stöd och coach, och tar till vara på allas kompetens på bästa sätt.

Vi ser även att du har:

 • Erfarenhet av liknande roll, gärna inom ekonomi, teknik, support eller kundservice
 • Ett genuint intresse för människor och ett nära ledarskap
 • Förmåga att strukturera och prioritera arbetsuppgifter 
 • Obehindrad förståelse av svenska i tal och skrift

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Carl Elmqvist, carl.elmqvist@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker nu en Product Area Manager till produktområdet Ta betalt - Billing. I rollen som Product Area Manager kommer du att ha det operativa ansvaret för affären, supporten och produktutvecklingen av Fortnox näst största produktområde med över 200 000 användare. I rollen förväntas du förstå användaren - företagarens behov, de tekniska förutsättningarna som fintech-branschen skapar samt innovera i gränslandet där emellan. Rollen kräver en genuin och djup förståelse för omvärld, användare och kundernas branscher och verksamheter. Du kommer att interagera med externa partners och ha ett driv att leda och utveckla både andra personer och affärer.

Om dig 
För att passa i den här rollen tror vi att du har bred erfarenhet inom fintech och/eller produktutveckling inom fakturering. Du har också erfarenhet av produktutveckling på strategisk och taktisk nivå, är van vid att ta fram business case och beslutsunderlag på ett datadrivet sätt.

Fortnox präglas av innovation, förändringsvilja och teamwork. För att trivas på Fortnox och i teamet har du förmågan att skapa en stark gemenskap i dina projekt och med dina kollegor. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö, Stockholm, Linköping eller Malmö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande.
För frågor om tjänsten, kontakta Jesper Svensson, jesper.svensson@fortnox.se Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
I vår satsning inom BI/Analytics behöver vi stärka upp med två Data Engineers som kan bistå med kunskap och erfarenheter på en ny resa inom Fortnox. Detta är en unik möjlighet att använda din passion för att utveckla, påverka och förändra en av de mest centrala verksamhetsområdena på Fortnox.

Vi är i början av vår resa att skapa ett centralt datalager som kommer samla information från över hundra olika datakällor. Du får möjligheten att vara med från starten av resan som t.ex. innefattar beslut om vilken/vilka plattformar vi kommer använda. I detta arbetet lägger vi stor vikt vid informationssäkerhet, vilket vi tror att du ser som en naturlig del i arbetet.

Vad kommer du att arbeta med?

 • Skapa och vidareutveckla ett centralt datalager med tillhörande dataflöden
 • Kvalitetssäkra data som kommer till systemet via tex Kafka-events eller andra flöden
 • Bidra till att säkerhetsklassificera vår data
 • Sprida kunskap om vårt datalager till andra utvecklare
 • Skapa lösningar för att kunna leverera data till stakeholders i organisationen
 • Löpande analysarbete för att verifiera att data är korrekt från datakällorna
 • Delta i förstudier för att säkerställa att teamet levererar det som efterfrågas

Tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta i en modern teknikstack. Vi använder mestadels Java i backend, men även tex Python. Våra mikrotjänster driftsätts i Kubernetes och använder PostgreSQL som databasmotor. 

Om dig 
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en stor passion för programmering, data och bred erfarenhet av systemutveckling. Det är meriterande om du arbetat med Java, Python, Kubernetes eller liknande roller där data varit centralt, tex DBA. Vi ser också att du har en analytisk förmåga och erfarenhet av hur data hanteras och visualiseras (i  ex. QlikSense) samt av data-warehouse/data-lakes. 

Då du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett agilt team, men även som en del av hela Fortnox, så krävs en förmåga att kommunicera väl med olika människor. Du kommer exempelvis samarbeta med många olika stakeholders för att kunna ta beslut utifrån verksamhetens behov. Vi tror även att du har vilja att lära nytt och att sprida din egen kunskap vidare till dina kollegor. 

Vi värderar personliga egenskaper högt, och för att passa in i rollen ser vi att du har: 

 • Samarbetsförmåga. Vi sätter teamets prestation framför individens
 • Förmåga att se helheten i det vi arbetar med, både tekniskt, arkitekturellt och ur kundens synvinkel
 • Nyfikenhet, motivation och en vilja att ta dig an utmaningar och lösa problem
 • Drivkraft - vi vill att du själv tar för dig och bidrar till den bästa lösningen för våra behov

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö/Malmö/Linköping 
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 
Vi undanber oss kontakt av rekryteringsfirmor. 

För frågor om tjänsten, kontakta Henrik Edegård, henrik.edegard@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Vi är möjliggöraren. 

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vår passion är att hjälpa företag starta, växa och utvecklas. Hos oss är smarta tekniska lösningar, specialistkunskap, och ett nära samarbete med hundratals externa parter en del av vardagen. Med produkter inom bland annat redovisning, fakturering, finansiering, medarbetare och en rad andra tjänster, hjälper vi företag att vara framgångsrika. Vår övertygelse är att framgångsrika företag formar välmående samhällen. 

Nu behöver vi dina kunskaper och ditt engagemang!

Om tjänsten
Vi söker nu en Test Engineer för att förstärka vårt centrala webbteam. Vi bygger ett självorganiserande team med Developers, Test Engineer och Product Owners som ansvarar för de centrala webbtjänsterna på vår sajt fortnox.se. Teamet kommer även arbeta för att effektivisera och förbättra våra interna verktyg/tjänster och processer för Fortnox övriga utvecklingsteam som också jobbar mot vår sajt. Vi samarbetar tätt med våra olika affärsområden, driftavdelning och andra intressenter på Fortnox. 

Som Test Engineer kommer du arbeta med test av Frontend, Backend och API:er samt ta fram krav tillsammans med stakeholders i vår organisation. 

Du kommer att vara med och bygga upp strategier och rutiner kring kvalitetssäkring, att vi har rätt förutsättningar och metoder för att kvalitetssäkra produkten ur ett strategiskt perspektiv blir din uppgift.

Vi jobbar mycket med automation tester på Fortnox, vilket vi ser att vi såklart kommer göra i detta team också. I teamet är du också ambassadören för kvalitet, även om hela teamet är inkluderat i vårt kontinuerliga kvalitetsarbete. 

Du är med i hela processen från att diskutera krav och ta fram lösningsförslag till deployment av nya versioner i olika miljöer, samt deltar i analysarbete, felsökningar och tar ansvar för releasehantering av tjänster och dess beroende mot andra services. 

Om dig 
För att passa in i rollen ser vi att: 

 • Du har erfarenhet från arbete i agila team i någon av rollerna som testare, testledare, kravanalytiker eller utvecklare
 • Du har erfarenhet av analys- och kvalitetsarbete, felsökningar och effektivisering av testprocesser
 • Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
 • Du är framförallt nyfiken och vågar ta dig an utmaningar

För den här rollen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som värdesätter teambaserat arbete och som har förmågan att tänka i nya banor. Du skapar engagemang att fullfölja men har modet att våga stanna upp och justera vid behov. Vi ser att du är van vid att kommunicera och visualisera samt arbetar strukturerat och noggrant. 

Rollen innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av SQL, någon form av databehandling, grundläggande programmeringskunskaper, releasehantering.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Ronny Gunnarsson, ronny.gunnarsson@fortnox.se

 Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom till exempel bokföring, fakturering, finansiering och anställda. Allt för att bidra till att göra företagen mer framgångsrika. Vi är idag en stark kraft och röst för över 385 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår företagsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker nu en Database Engineer till vårt centrala IT-team. I rollen som Database Engineer kommer du ansvara för att säkerställa leverans av vår tjänst till våra kunder. Samtidigt kommer du att få möjligheten att vara kreativ i utveckling och hantering av de tjänster som används för att leverera Fortnox driftplattform. I rollen kommer du:

 • Samarbeta med befintlig Database Engineer i design och administration av databasmiljö
 • Arbeta med kodgranskning och kapacitetsplanering
 • Arbeta kontinuerligt med IT-säkerhet
 • Stödja och bidra teammedlemmar med support, kunskap och härlig gemenskap

Fortnox drift-team har det övergripande ansvaret för Fortnox driftplattform där alla våra tjänster körs. Vi har en mycket hög ambitionsnivå, något som krävs för att matcha vår snabba tillväxt. Vi är ett effektivt team med många olika kompletterande personligheter, där alla lär av och hjälper varandra.

Om dig 
För att passa i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av databasadministration och uppsättning av främst PostgreSQL. Har du erfarenhet av  andra databaser är det meriterande. Vi ser också att du har erfarenhet av felsökning och av att lösa databasintegritetsfrågor, prestandaproblem, blockering, anslutningsproblem och säkerhetsfrågor. Du har stor kunskap om säkerhetskopior och backuphantering. Vidare har du erfarenhet av att upptäcka och felsöka databasserver problem, relaterade till CPU, minne, I / O, diskutrymme och andra resurser. Det är meriterande om du har erfarenhet av Kubernetes och Ansible, övervakning via Prometheus, tidsseriedatabaser som InfluxDB, objektlagring (S3) samt datalagring, IOPS och latency. Vi ser också att du har:

 • erfarenhet av prestanda- och query-optimering.
 • kunskap av index, indexförvaltning, integritetskontroller, konfiguration, patchning.
 • förmåga att skriva och felsöka SQL kod och design (lagrade PROC, funktioner, tabeller, vyer, triggers, index, begränsningar).
 • Erfarenhet av Linux
 • Erfarenhet av att jobba kodbaserat med git, pull requests, automation

För att trivas på Fortnox och i teamet har du förmågan att skapa en stark gemenskap i dina projekt och med dina kollegor. Du är van att arbeta strukturerat och drivs av att säkerställa leverans mot uppsatta mål.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö 
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Peter Hall, peter.hall@fortnox.se

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom till exempel bokföring, fakturering, finansiering och anställda. Allt för att bidra till att göra företagen mer framgångsrika. Vi är idag en stark kraft och röst för över 367 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår företagsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker nu en Web Developer för att förstärka vårt centrala webbteam. Vi bygger ett självorganiserande team med utvecklare, testare och produktägare som ansvarar för de centrala webbtjänsterna på vår sajt fortnox.se. Teamet kommer även arbeta för att effektivisera och förbättra våra interna verktyg, tjänster och processer för Fortnox övriga utvecklingsteam som också jobbar mot vår sajt. En naturlig del av arbetsuppgifterna i teamet blir därav att löpande kommunicera och samarbeta med olika utvecklingsteam inom koncernen.

I rollen kommer du att: 

 • Arbeta med ny funktionalitet till nästa generation av fortnox.se
 • Arbeta med både back- och front-end 
 • Arbeta med olika API:er
 • Stödja våra utvecklingsteam med allt från kunskap till utveckling av ny funktionalitet

Om dig 
Du har erfarenhet av och tycker det är spännande att utveckla i javascript och använda ramverk som React för att bygga publika, pixel-perfect webbplatser. Vi tror du kan fler ramverk och programmeringsspråk och har jobbat med CMS, headless-CMS och SPA lösningar. Vår ambitionsnivå är hög både vad gäller utseende och funktion som tillgänglighet, sökbarhet och hastighet. Vi värderar personliga egenskaper högt, och för att passa in i roller ser vi att du har: 

 • Samarbetsförmåga. Vi sätter teamets prestation framför individens.
 • Förmåga att se helheten i det vi arbetar med, både tekniskt, arkitekturellt och ur kundens synvinkel.
 • Nyfikenhet, motivation och en vilja att ta dig an utmaningar och lösa problem.
 • Drivkraft - vi vill att du själv tar för dig och bidrar till den bästa lösningen för våra behov.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Ronny Gunnarsson, ronny.gunnarsson@fortnox.se

 Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Connect

Vad händer när du skickat in din ansökan?

1

Du skickar in en ansökan

När du skickat din ansökan till oss kommer vi att ta hand om resten, du kan lugnt luta dig tillbaka och vänta på återkoppling från oss.

2

Vi återkopplar till dig

Vi läser igenom varje ansökan vi får in till oss. Vi gör ett urval och återkopplar till dig oavsett om vi vill träffa dig på intervju eller om det inte riktigt räckte hela vägen just denna gången.

3

Vi träffas

Om du är en av dem vi vill träffa för ett samtal så kommer vi kontakta dig för att boka tid och ge dig mer information inför samtalet. Du kommer få träffa en eller två personer från Fortnox.

Flytta närmre ditt drömjobb

Växjö

Det här finns att göra i Växjö när du inte är på jobbet.

Upplevelseguide
Teleborgs Slott, Växjö

Malmö

Det här finns att göra i Malmö när du inte är på jobbet.

Upplevelseguide
Stortorget, Malmö