Vi vill vara en del av din framtid

Sedan 2001 har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje enskild medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa framtiden för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi vill bli en del av din framtid. Tillsammans gör vi det möjligt.

Fortnox Employer Value Proposition

Våra inflyttningspresenter till dig

Pokal som illustrerar Talent Management Program

Talent Management Program

Vi genomför årligen ett internt ledarutvecklingsprogram för ledartalanger som vill växa och utvecklas in i nya roller.

Vårt Talent Management Program omfattar ledarskapets alla dimensioner och syftet är att skapa en långsiktig bas för den framtida ledarförsörjningen i det växande företaget.

Wellness Floor

Hos oss har friskvård en vidare innebörd än träning. Vi jobbar med ett helhetsperspektiv på välmående; fysiskt, socialt och mentalt. Att de tre dimensionerna hänger ihop - ja, det är vi övertygade om!

Vi har därför ett helt våningsplan avsatt för friskvårdsaktiviteter, vår “Wellness Floor”. Här hålls mängder av träningspass i gymmet, här finns rum för yoga och avslappning, massagemöjligheter, pingisbord och Playstation.

Person med hantlar som illustrerar Wellness Floor
Glödlampa, kugghjul och binära nummer som illustrerar 9th floor

9th floor

9th floor är ett innovationskoncept där utvecklare på Fortnox får möjlighet att avsätta tid för nya innovationer och idéer.

Målet är att flytta fram gränserna för vad kombinationen data och datorkapacitet kan skapa för nytta för Sveriges företagare och redovisningsbyråer. Här har några av våra mest innovativa idéer fötts.

Stapeldiagram som illustrerar personlig utveckling

Personlig utveckling

Att få möjlighet att utvecklas och känna engagemang med stimulerande arbetsuppgifter i en inspirerande arbetsmiljö är viktigt för oss.

Här finns goda möjligheter till intern rörlighet såväl horisontellt som vertikalt. Hos oss händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.

En vattenkanna som vattnar en växt. Illustrerar det goda ledarskapet.

Det goda ledarskapet

Det goda ledarskapet är en viktig grundpelare. Vi arbetar med tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling mellan varje medarbetare och dess chef.

Vi arrangerar löpande olika chefsforum för dialog och samverkan. För oss är det närvarande ledarskapet viktigt, då det ger förutsättningar till motivation och engagemang hos medarbetarna.

Två händer som gör high five. Illustrerar gemensamma aktiviterer.

Gemensamma aktiviteter

Att stärka våra olika team och att mötas under informella former tycker vi är viktigt.

Vår företagsgemensamma Trivselgrupp ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter, ofta kopplade till välgörande ändamål. Vad sägs om t.ex. after work, brännbollsmatch med grillning eller triathlon?

En soffa, en golvlampa och en växt. Illustrerar en riktigt skön miljö.

En riktigt skön miljö

Vi lägger stor vikt på att vår miljö ska vara inbjudande och kreativ.

Vi ska kunna jobba fokuserat och effektivt, men vi ska också enkelt kunna träffas och prata, skratta och utbyta ideer. Därför har vi utöver arbetsplatserna också rum som vårt vardagsrum, ljusgården, vårt kök, och en egen skybar. Och självklart har vi lagt mycket energi på att våra mötesrum ska ha en skön stil och vara inspirerande

Ett glas juice, en kopp kaffe och en fralla. Illustrerar Frukost & Frukostsnack.

Frukost & Frukostsnack

Varje fredagsmorgon samlas vi för att äta frukost tillsammans.

Varannan fredag är det också Frukostsnack, där vi informerar om vad som händer i bolaget. Det är ett viktigt forum för att dela och sprida kunskap - och det är också en viktig gemenskapsbyggare. (Vänta tills du är här och får höra med egna öron när taket lyfter sig runt halvnio-snåret på fredagsmorgonen…)

En jordglob som kramar sig själv. Illustrerar mångfald.

Mångfald

Hos oss är alla olika och vi är stolta över att ta tillvara på varje enskild individs unika egenskaper och kraft.

Med tydligt fokus på en öppen och positiv företagskultur skapar vi varje dag möjligheter för en jämställd miljö där mångfald bejakas. Oavsett om detta är ditt första jobb eller om du är en erfaren specialist inom ditt område, kan du vara med och göra skillnad.

Fortnox Employer Value Proposition

Våra inflyttningspresenter till dig

Våra avdelningar

Fortnoxfolk

Träffa några av de unika, fantastiska och spännande människor som jobbar på Fortnox.

Fortnox Academy

Är du redo att ta del av en unik och spännande möjlighet tillsammans med oss?

Vi tror på att upptäcka och utveckla talangen i var och en av oss. Med Fortnox Academy erbjuder vi en unik chans att uppleva och utvecklas på Fortnox. Vårt mål är att hitta begåvade och passionerade blivande systemutvecklare som sin sista termin vill vara med och förändra en hel bransch.

Jag vill veta mer
En person visar något på sin laptop

Lediga jobbTyvärr finns det inga jobb här just nu.

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker en resultatdriven Acquisition Manager till vårt Growth team inom affärsområde Fortnox Företagande. Rollen innebär att du har huvudansvar för att öka affärsområdets nykundsförsäljning. Tillsammans med våra specialister, säkerställer du att vi konverterar våra kampanjer, tvärs över samtliga marknadsföringskanaler, i enlighet med uppsatta mål. 

Genom att jobba i vårt Growth team kommer du att ha en viktig roll i att vi som bolag utvecklar och förbättrar våra konverteringsstrategier för olika kanaler såsom; betalda, organiska, sociala och mejl. Du kommer att, tillsammans med personer inom vår enhet Digital Plattform, testa och optimera olika konverteringsstrategier i syfte att accelerera vår nykundsanskaffning. 

Arbetsuppgifter:

 • Ansvar för att affärsområdet når sina mål gällande anskaffning av nya kunder
 • Utifrån marknads- och kunddata analysera och, tillsammans med enheten Digital Plattform, initiera olika kampanjer och marknadsinitiativ.
 • Tillsammans med ansvarig specialister se till att kampanjer och landningssidor tvärs över alla marknadsföringskanaler byggs, underhålls och optimeras. 
 • Tillsammans med ansvarig specialist ta fram och utveckla strategier för köpupplevelsen på landningssidor för optimal konvertering. 
 • Jobba tillsammans med övriga enheter för att skapa en sömlös köpupplevelse i världsklass. . 
 • Använda kundsegmentering för att designa nya strategier och tester. 
 • Hålla sig uppdaterad på nya trender och insikter inom sitt område och vara ledande i arbetet med att testa nya marknadsföringskanaler. 

Om dig 
Vi letar efter någon som är genuint intresserad och nyfiken på att förstå våra kunder vardag och som har drivet och modet att genomföra saker som verkligen gör skillnad. Du kommer att tillhöra vårt Growth team men kommer att jobba nära eftermarknad, utveckling och sälj i ditt arbete för att driva initiativ, dela insikter och ta fram nya lösningar som gör att våra kunder stannar längre. Du kommer kunna utgå från Växjö, Malmö eller Linköping. Du har dessutom: 

 • 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
 • Djup kunskap inom CRO strategier och tillvägagångssätt för att skapa en friktionsfri köpprocess. 
 • Dokumenterad framgång i att driva sälj och ökade intäkter med positiv effekt på CAC och LTV. 
 • God förmåga att kunna kommunicera resultat till olika stakeholders inom organisationen.
 • Mycket goda kunskaper inom webb- och dataanalys med förmågan att kunna dra slutsaster utifrån en stor mängd data och forma konkreta åtgärder utifrån densamma. 

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö, Malmö eller Linköping
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Ola Bergqvist: ola.bergqvist@fortnox.se

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker en Customer Retention Manager till vårt Growth team inom affärsområde Fortnox Företagande. Rollen innebär att du kommer att ha huvudansvaret för att vår kundbas av svenska småföretagare stannar hos oss och gillar oss ännu mer. Som Customer Retention Manager kommer du att att vara ansvarig för att minska churn och maximera CLV hos våra kunder genom att initiera och underhålla strategiska och praktiska kommunikations- och kundaktiviteter. 

Genom att jobba i vårt Growth team kommer du att ha en viktig roll i att vi som bolag utvecklar och förbättrar våra strategier kring kundrelationer och kundnöjdhet. Tillsammans med övriga enheter inom affärsområdet kommer du att testa och genomföra olika CRM-strategier i syfte att minska vårt kundbortfall.

Arbetsuppgifter:

 • Huvudansvar för att affärsområdet når sina mål gällande churn och CLV
 • Starta upp och driva  initiativ som syftar till ett djupare engagemang och aktivitet genom hela kundlivscykeln. 
 • Analysera kundbeteende och intervjua kunder för att identifiera saker som gör att kunden blir mer lojal och stannar längre. 
 • Utveckla, underhåll och implementera olika typer av kundprogram som t.ex. lojalitetsprogram. 
 • Skapa och löpande övervaka olika interna KPI:s som visar på  kundens lojalitet till företaget.

Om dig 
Vi letar efter någon som är genuint intresserad och nyfiken på att förstå våra kunder vardag och som har drivet och modet att genomföra saker som verkligen gör skillnad. Du kommer att tillhöra vårt Growth team men kommer att jobba nära eftermarknad, utveckling och sälj i ditt arbete för att driva initiativ, dela insikter och ta fram nya lösningar som gör att våra kunder stannar längre. Du kommer kunna utgå från Växjö, Malmö eller Linköping. Du har dessutom:

 • 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
 • Djup kunskap inom CRM strategier och tillvägagångssätt för att skapa lojala kunder. 
 • Dokumenterad framgång i att driva initiativ med positiv effekt på churn och CLV med bibehållen eller förbättrad lönsamhet.   
 • God förmåga att kunna kommunicera resultat till olika stakeholders inom organisationen.
 • Mycket goda kunskaper inom webb- och dataanalys med förmågan att kunna dra slutsatser utifrån en stor mängd data och forma konkreta åtgärder utifrån densamma.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö, Malmö eller Linköping
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Ola Bergqvist, ola.bergqvist@fortnox.se

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker en Gruppchef för några av våra fantastiska utvecklingsteam. Teamen arbetar med centrala funktioner inom företaget och servar våra övriga avdelningar och team med teknisk utvecklingsplattform, dataförsörjning och business intelligence.

Som Gruppchef, Utveckling på Fortnox har du personalansvar för medarbetarna i de agila utvecklingsteamen, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att formera, utveckla och stötta teamen både långsiktigt med t.ex. resursplanering, men även kortsiktigt när plötsliga utmaningar uppstår.

Som personalansvarig arbetar du kontinuerligt med dina medarbetares personliga utveckling i form av planering och uppföljning av kompetensutveckling och mål. Du har också en tydlig förståelse för teamens ansvarsområde och dagliga arbete.

Du kommer att samarbeta tätt med övriga utvecklingschefer inom affärsområdet och med produktchefen för att säkerställa en fungerande helhet.

Om dig
Som ledare inom utveckling hos oss är tekniskt ledarskap och en bakgrund inom utveckling ett måste, så att du kan ge vägledning samt utmana och få dina medarbetare att växa. Du drivs av att utveckla människor och team, och har troligen ett par års erfarenhet av detta inom IT. Du har förmåga att hålla ögonen på företagsmålen utan att tappa bort människan.

Du har en relevant akademisk universitets-/högskoleexamen och minst 3 år+ års erfarenhet av ledarskap. Det är önskvärt att du har en förståelse för arkitektur och plattformsarbete. Även erfarenheter av arbete inom analys och business intelligence är meriterande.

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. På grund av semester kommer urval först ske i Augusti.
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö 
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

För frågor om tjänsten, kontakta Victor Grevik, victor.grevik@fortnox.se

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Som kommunikationschef har du det övergripande ansvaret för att driva, utveckla och leda Fortnox interna och externa kommunikationsarbete på en strategisk nivå, ge stöd till andra affärsområden och stötta chefer i kommunikationsfrågor. Du kommer inte göra detta själv, utan med dig har du ett team bestående av erfarna specialister. De områden du tillsammans med dina medarbetare kommer fokusera på är: 

 • Forma och utveckla kommunikationsfunktionen hos oss inom områdena vision och varumärkesstrategi, extern webb, intranät, sociala medier, NPS, kundinsikt och kundupplevelse både internt och externt, kund- och internkommunikation, kriskommunikation, samt press- och media.
 • Sätta och följa upp tydliga mål, strategier och planer för ditt område i linje med Fortnox strategi och mål.
 • Säkerställa nätverk och relationer inom organisationen, koncernfunktioner och externa parter.

Du ingår i affärsområdets ledningsgrupp där du stödjer och samarbetar med övriga områden. Du rapporterar till Affärsområdeschef.

 Om dig 
För att passa in som Kommunikationschef söker vi efter en erfaren, effektiv och samarbetsvillig ledare, med dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt arbete i en digital miljö. Du har en relevant akademisk universitets-/högskoleexamen och 10+ års erfarenhet av arbete inom kommunikation och varumärkesarbete, varav 5 år i ledande befattning. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en god strateg som är duktig på att skapa och etablera nya kontaktnät och samarbeta med andra. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och prioritera i valet mellan dem. Du har en mycket god kommunikativ förmåga, kan hantera komplexa frågor samt van att vara talesperson och hantera media. Erfarenhet av kriskommunikation är meriterande.

En av de viktigaste delarna i rollen är ledarskapet. Du är en erfaren och mogen ledare som kan leda team och har förmågan att ta initiativ, fatta och implementera egna beslut. Du är prestigelös, kundfokuserad och arbetar proaktivt för att skapa hög kvalitet. Du har en vana att navigera i komplexa organisationer och förmågan att bygga framgångsrika samarbeten.

Om Fortnox

Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö eller Malmö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 
För frågor om tjänsten, kontakta Johanna Arvung, johanna.arvung@fortnox.se eller Filip Schröder, filip.schroder@fortnox.se

 

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300 000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. 

För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Vi söker dig som har en passion för research och älskar att grotta ner dig i data. Allt för att göra företagsadministration för våra kunder lite mer lustfyllt. Vi tror att du går till jobbet med ett leende och ser fram emot att ha roligt på arbetsplatsen varje dag. Har du kul och trivs, tror vi att du gör ett bra jobb.

När du är på plats på Fortnox kommer du att jobba med research genom hela designprocessen. Du kommer att arbeta med både både kvalitativ och kvantitativ datainsamling samt analysera och presentera data. 

Du hjälper gärna dina kollegor med research-frågor och att hitta lösningar för att sätta användarna i fokus.

Du kommer ingå i ett team som tillsammans med dig jobbar med kundupplevelse. Teamets samarbete är helt prestigelöst och varje vecka har vi möten där vi ger feedback på uppdrag vi jobbar med och delar med oss av våra insikter. Alltid på ett avslappnat och ödmjukt sätt.

Om dig 
Du pratar och skriver både svenska och engelska, men framför allt är du bra på att lyssna. Du är social samtidigt som du gillar att grotta ner dig i detaljer för att analysera data och beteende. Du har känslan att se hur varje del och detalj hänger ihop och påverkar den totala upplevelsen av vår tjänst – Alltid med användaren i fokus.

Du är lyhörd och gillar att diskutera dina tankar och utveckla dem tillsammans med andra, eftersom idéer och samarbete runt kluriga uppgifter är en naturlig del av vår vardag. 

 • Du har relevant utbildning eller erfarenhet inom området
 • Du är både proaktiv och självgående i ditt arbete
 • Du gillar att vara med i ett team med samhörighet och familjekänsla
 • Du älskar att kunna ge den bästa användarupplevelsen
 • Du är bra på att jobba ihop med andra människor
 • Du är prestigelös och empatisk
 • Du gillar att både dela med dig av din kunskap och ta del av annans kunskap
 • Du vill ha jäkligt kul på jobbet

Om Fortnox 
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic SME. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarens bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet.

Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Bra att veta
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Johanna Arvung, johanna.arvung@fortnox.se eller Filip Schröder,  filip.schroder@fortnox.se

 

Länk kopierad!
Kopiera länk

Sveriges småföretagare och redovisningsbyråer genomgår en stor digital förändringsresa. Fortnox drivs av en ständig energi av att utmana gamla ineffektiva arbetssätt hos företagen och ersätta dem med automatiserade tjänster och erbjudanden inom redovisning, men också inom nya affärsområden som t.ex. finansiella tjänster och försäkringsförmedling. Vi är idag en stark kraft och röst för över 300.000 framsynta företag som valt att digitalisera och effektivisera tillsammans med oss i vår samarbetsplattform. För att lyckas ta nästa steg, behöver vi stärka upp med dina kunskaper och vilja till ständig förbättring.

Om tjänsten
Som systemutvecklare på Fortnox arbetar du med andra utvecklare, produktägare och testare som brinner för att utveckla innovativa lösningar. Du kommer att arbeta i ett mindre team som tar ett stort ansvar för lösningens utformning. Du kommer att utveckla i hela stacken, vi jobbar agilt och vi tror på självorganiserande team.

Vi jobbar med moderna tekniker, allt från React och Backbone i frontend till RxJava i backend. Vår mikrotjänstarkitektur bygger på Docker och Kubernetes. Du kommer att sitta i nya fräscha lokaler i vårt eget Fortnoxhus.

Om dig
Du har erfarenhet av utveckling i Java, Javascript, PHP och kanske några andra språk. Har du intresse av och har testat på funktionell programmering och reactive extensions kommer du att gilla vår Javastack som är light weight och använder moderna ramverk som t ex RxJava. Vi ser även att du har erfarenhet av MVC och att arbeta med och utveckla REST - API:er.

Då du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett mindre team, men som en del av hela Fortnox, så krävs en förmåga att kommunicera väl med olika människor. Vi tror även att du har viljan att lära nytt och att sprida din egen kunskap vidare till dina kollegor.

Om Fortnox
Vi är ett snabbväxande tillväxtbolag, noterat på NGM Nordic MTF. Det som präglar vår vardag är en positiv framtidstro, stark gemenskap, en skön entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Perfekt för dig som har ett driv och hela tiden ser förbättringspotentialer – och vill genomföra dem. Vår strävan att vara Småföretagarnas bästa vän är en ständig ledstjärna, liksom våra värderingar som handlar om enkelhet, innovation och pålitlighet. Det är så vi är mot varandra. Och vår omvärld.

Övrigt
Urval och intervjuer sker löpande.
Arbetstid: Heltid
Arbetsort: Växjö
Vi ser gärna att du lägger en länk till ditt githubkonto i meddelandefältet.

Välkommen med din ansökan!

Länk kopierad!
Kopiera länk

Inget jobb som passar just nu?

Håll kontakten med oss och få e-post så fort vi lägger ut tjänster inom områden du är intresserad av.

Connect

Vad händer när du skickat in din ansökan?

1

Du skickar in en ansökan

När du skickat din ansökan till oss kommer vi att ta hand om resten, du kan lugnt luta dig tillbaka och vänta på återkoppling från oss.

2

Vi återkopplar till dig

Vi läser igenom varje ansökan vi får in till oss. Vi gör ett urval och återkopplar till dig oavsett om vi vill träffa dig på intervju eller om det inte riktigt räckte hela vägen just denna gången.

3

Vi träffas

Om du är en av dem vi vill träffa för ett samtal så kommer vi kontakta dig för att boka tid och ge dig mer information inför samtalet. Du kommer få träffa en eller två personer från Fortnox.

Flytta närmre ditt drömjobb

Växjö

Det här finns att göra i Växjö när du inte är på jobbet.

Upplevelseguide
Teleborgs Slott, Växjö

Malmö

Det här finns att göra i Malmö när du inte är på jobbet.

Upplevelseguide
Stortorget, Malmö