Jobba på Fortnox

Vi vill vara en del av din framtid

Sedan 2001 har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje enskild medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa framtiden för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi vill bli en del av din framtid. Tillsammans gör vi det möjligt.

Våra avdelningar

Vad erbjuder vi?

Gemensamma aktiviteter

Att stärka våra olika team och att mötas under informella former tycker vi är viktigt. Trivselgruppen verkar för gemensamma aktiviteter, ofta kopplade till välgörande ändamål. Vad sägs om t.ex. bubbeltorsdag, bowling eller Växjöloppet?

Kreativ arbetsplats

Vi sitter i helt nybyggda lokaler med Växjös absolut bästa utsikt! Här erbjuder vi ett kreativt kontor som är anpassat för spontana möten, öppenhet och samarbete.

Mångfald

Hos oss är alla olika och vi är stolta över att ta tillvara på varje enskild individs unika egenskaper och kraft. Oavsett om detta är ditt första jobb eller om du är en erfaren specialist inom ditt område, kan du vara med och göra skillnad.

Personlig utveckling

Att få möjlighet att utvecklas och känna engagemang med stimulerande arbetsuppgifter i en inspirerande arbetsmiljö är viktigt för oss. Här händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.

Friskvård och hälsa

För oss är det viktigt att skapa förutsättningar till en god hälsa och vi vill vara en frisk arbetsplats! Vi har därför självklart friskvårdsbidrag och uppmuntrar en aktiv livsstil.

Hållbart ledarskap

Genom en väl utvecklad samtalscykel och ett närvarande ledarskap skapar vi förutsättningar till motivation och engagemang hos medarbetarna.

Våra medarbetare

Lediga jobb

Praktik, eller Exjobb? Hör av dig till oss om du är intresserad av att jobba på Fortnox.

Vi söker ständigt efter kompetenta medarbetare. Om du tycker att Fortnox verkar vara ett intressant företag är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Skicka en intresseanmälan

Ansök till Fortnox Traineeprogram med start januari 2020

Är du redo att ta del av en unik och spännande möjlighet tillsammans med oss?

Läs mer om Fortnox Academy