Utbildning

Lön i Fortnox (digital)

utbildning_informationssida.jpg

NYTT UPPLÄGG! En digital utbildning för dig som vill komma igång med Fortnox Lön, utbildningen är uppdelad på två tillfällen. Första tillfället är på angivet datum och andra tillfället är dagen efter.

299 kr
Priset är exklusive moms

Visa alla utbildningstillfällen

För vem?

Utbildningen riktar sig till dig som just börjat jobba med Fortnox Lön eller för dig som jobbat ett tag och som önskar få en ökad förståelse för programmets inställningar och flöden.

Kunskaper och erfarenhet

För att gå kursen behöver du:

  • Grundläggande kunskap inom löneadministration, läs gärna mer om ämnet här 

  • Tillgång till dator med stabil internetuppkoppling, webbkamera och mikrofon (datorns egna kamera och mikrofon fungerar bra).
  • En inloggning till ditt företag med Fortnox lön (du kommer arbeta i ditt eget företag och inte i ett övningsbolag).
  • Grundläggande teoretiska kunskaper kring lön och lönehantering.

Innehåll

Du kommer vid dessa två tillfällen få lära dig allt ifrån hur tilldelar licenser och styr behörigheter, gör grundläggande inställningar, skapar en lönekörning och efterarbete som arbetsgivardeklaration och bokföringsunderlag. Vi kommer även gå igenom semesterhantering och hur du kan jobba smart med Fortnox Lön Personlig.

Mål

När du har gått utbildningen ska du ha kunskapen att starta upp och hantera lönen för ett mindre företag i Fortnox Lön.


Bra att veta

Denna digitala utbildning består av två tillfällen som hålls vid två olika dagar. Utbildningen sker live och digitalt via Google Meet, du kommer få en länk inför utbildningstillfällena. När du anmäler dig blir du automatisk anmäld till båda och en bekräftelse skickas till angiven e-postadress med information om hur du ansluter dig till utbildningen samt vilka datum som gäller. 

Vi önskar att kameran är påslagen under utbildningstillfället och att mikrofonen används för samtal och frågor. 

Observera att anmälan är bindande. Fram till kl. 08:00 på utbildningsdagen kan du avboka din plats. Om detta blir aktuellt, vänligen kontakta oss på utbildning@fortnox.se. Vid uteblivet deltagande som inte meddelats i tid, debiteras kursavgiften.


Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning
@fortnox.se 

Utbildningstillfällen

Plats Datum Tid Pris
Digital utbildning 2022-02-16 09:00 - 12:00 299 kr
Anmälan
Digital utbildning 2022-03-22 09:00 - 12:00 299 kr
Anmälan
Digital utbildning 2022-05-10 09:00 - 16:00 299 kr
Anmälan