Utveckla din verksamhet - gå en utbildning!

Börjar det bli dags att fylla på kunskapsbankerna? Fortnox erbjuder massor av olika kostnadsfria utbildningar, både på plats och digitalt.

Utbildningarna kan bland annat hjälpa dig jobba smartare i våra program och/eller utveckla dina kunskaper som redovisningskonsult.

Bokföring
Avstämningar i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du gör viktiga avstämningar i Fortnox. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Bli effektiv & digital i Fortnox, del 1

Detta är en gratisutbildning!

Utbildningen är till för dig som vill få en introduktion i hur du kan effektivisera din administration och bli mer digital i ditt företagande. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Digital byrå
Bli effektiv & digital i Fortnox, del 2 för Byrån

Detta är en gratisutbildning!

I den här utbildningen går vi igenom hur du jobbar effektivt och digitalt med de 4 huvudflöden som de flesta företagare möts av i sitt administrativa arbete. 
Leverantörsfakturor, Kundfakturor, Lön och Kvitton. Vi visar även vad du kan göra direkt i från Fornox App.

Bli effektiv & digital i Fortnox, del 2 för Företagaren

Detta är en gratisutbildning!

I den här utbildningen går vi igenom hur du jobbar effektivt och digitalt med de 4 huvudflöden som de flesta företagare möts av i sitt administrativa arbete. 
Leverantörsfakturor, Kundfakturor, Lön och Kvitton. Vi visar även vad du kan göra direkt i från Fornox App.

Digital byrå
Digital byrå för administratörer

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Digital byrå och som ska göra grundläggande inställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Digital byrå
Digital byrå för användare

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar löpande som användare i Fortnox Digital byrå. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Fakturering
Fakturera i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Fakturering med fokus på Fakturaservice. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Anläggning
Fortnox Anläggningsregister

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du  jobbar i Fortnox Anläggningsregister. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Digital byrå
Fortnox Bokslut & Skatt

Detta är en gratisutbildning!

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Bokslut och Skatt. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Lön
Fortnox lön

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Lön. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Lön
Fortnox lön fördjupning

Utbildningen är till för dig som arbetat i Fortnox Lön ett tag och vill lära dig lite mer. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Lön
Fortnox lön personlig för anställda

Utbildningen är till för dig som är anställd och ska registrera närvaro eller frånvaro via Fortnox Lön personlig i Fortnox app. Utbildningen visar hur det ser ut när administratören har gjort alla grundinställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Offert order
Fortnox Offert & Order

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Offert & Order. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Tid
Fortnox Tid för anställda

Utbildningen är till för dig som är anställd och som ska registrera din tid via Fortnox Tid i Fortnox app. Utbildningen visar hur det ser ut när administratören har gjort alla grundinställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Lön
Hantera semester och semesterårsavslut i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med semester i Fortnox Lön.  Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Fakturering
Invoicing with Fortnox

This education is for those who want to learn how to work with invoices with a focus on Factoring Services. This education is pre-recorded which means you can watch it multiple times as well as start the film at any given time.

Kvitto & resa
Kvitto och resa i Fortnox

Den här utbildningen är till för dig som Administratör och som ska göra inställningar inför att anställda ska börja använda Fortnox Kvitto & Resa. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Kvitto & resa
Kvitto och resa med företagskort i appen för anställda.

Utbildningen är till för dig som är anställd med företagskort och som ska registrera kvitton, traktamenten och milersättning i appen Kvitto och resa. Utbildningen visar hur det ser ut när administratören har gjort alla grundinställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Kvitto & resa
Kvitto och resa utan företagskort i appen för anställda.

Utbildningen är till för dig som är anställd utan företagskort och som ska registrera kvitton, traktamenten och milersättning i appen Kvitto och resa. Utbildningen visar hur det ser ut när administratören har gjort alla grundinställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Lager
Lagerhantering i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Lager. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Bokföring
Leverantörsfakturor och registrering från kontoutdrag i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med leverantörsfakturor i Fortnox och hur du registrerar andra kostnader som finns på ditt kontoutdrag. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Bokföring
Supplier invoice and accounting from bank statement

This education is for those who want to learn how to work with supplier invoices in Fortnox, as well as learning how to post different transactions from your bank statement. This education is pre-recorded which means you can watch it multiple times as well as start the film at any given time.

Tid
Tidredovisa i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Tid i kombination med Fortnox Fakturering och/eller Fortnox Lön. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Tid
Time registration with Fortnox

This education is for those who want to learn how to register time in Fortnox, in combination with Fortnox Invoicing and Fortnox Salary. This education is pre-recorded which means you can watch it multiple times as well as start the film at any given time.