Utveckla din verksamhet - gå en utbildning!

Börjar det bli dags att fylla på kunskapsbankerna? Fortnox erbjuder massor av olika kostnadsfria utbildningar, både på plats och digitalt.

Utbildningarna kan bland annat hjälpa dig jobba smartare i våra program och/eller utveckla dina kunskaper som redovisningskonsult.

Avstämning & rapportering
Avstämning & Rapportering - för dig som är redovisningskonsult (digital)

En grundläggande programteknisk utbildning i Fortnox Avstämning och Rapportering för dig som arbetar som redovisningskonsult är Byråpartner. Inga förkunskaper krävs.

Bli proffs i Fortnox - för dig som är redovisningskonsult (digital)

Har du jobbat en längre tid i Fortnox och är Fortnox Byråpartner. Då är detta en utbildning för dig, vi lära dig att jobba fullt ut i våra program med våra smarta lösningar.

Bokföring
Företagare i Fortnox (digital)

En digital utbildningsdag för dig som använder Fortnox för ditt företag och vill lära dig hur programmet fungerar med fokus på kund- och leverantörsfakturor. Vi utgår ifrån ett digital arbetssätt för att nyttja Fortnox på bästa sätt.

Lön
Lön i Fortnox (digital)

En digital utbildning för dig som vill komma igång med Fortnox Lön.

Ny i Fortnox - för dig som är redovisningskonsult (digital)

En utbildning för dig som arbetar som redovisningskonsult och är Fortnox Byråpartner, men som är helt ny i Fortnox och som vill lära dig hur programmen fungerar.