Utbildningar

Digitala klassrumsutbildningar

Med våra digitala klassrumsutbildningar kan du som företagare, byrå eller löneadministratör höja din kunskap i Fortnox oavsett vart du befinner dig. Utbildningsinsatsen är fördelad på ett längre eller flera kortare utbildningspass.
Bokslut & skatt
Bokslut & Skatt - för dig som är Fortnox Byråpartner (digital)

En grundläggande programteknisk utbildning i Fortnox Bokslut & Skatt samt Avstämning & Rapportering för dig som arbetar som redovisningskonsult och är *Byråpartner. Inga förkunskaper krävs. Läs mer om Fortnox Byråpartner här

Digital byrå
Digital Byrå - 100% kontroll för dig som är Fortnox Byråpartner (digital)

En utbildning för dig som är redovisningskonsult med tillgång till Fortnox Byråpartner och som vill lära dig hur du får 100% kontroll över dina kunduppgifter och uppdrag i Fortnox Digital Byrå. Du kommer även få lära dig hur du använder smarta funktioner i Digital Byrå för att underlätta din vardag och skapa mervärde till din kund.

Bokföring
Företagare i Fortnox (digital)

En digital utbildningsdag för dig som använder Fortnox för ditt företag och vill lära dig hur programmet fungerar med fokus på kund- och leverantörsfakturor. Vi utgår ifrån ett digital arbetssätt för att nyttja Fortnox på bästa sätt.

Lön
Lön i Fortnox (digital)

En digital utbildning för dig som vill komma igång med Fortnox Lön.

Lön
Lönekonsult - Lön i Fortnox (digital)

En utbildningsdag för dig som jobbar som lönekonsult med tillgång till Fortnox Byråpartner och vill fördjupa dig i Fortnox Lön.

Ny i Fortnox - för dig som är redovisningskonsult (digital)

En utbildning för dig som arbetar som redovisningskonsult och är Fortnox Byråpartner, men som är helt ny i Fortnox och som vill lära dig hur programmen fungerar.

Läs mer om Fortnox Byråpartner här