glada medarbetare runt ett bord
Karriär

Var med och revolutionera en hel bransch

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant.

Är du en skicklig utvecklare?

Omvärdera vad som verkligen betyder nåt

Häng med oss och förbättra vardagen för tusentals företagare. Just nu behöver vi fler skickliga utvecklare som kan ta itu med utmaningarna som ligger framför oss.

Våra produkter är innovativa och har teknologi i framkant. Tillsammans med ett tydligt syfte skapar det bästa möjliga värde för våra kunder. Vi vill möjliggöra framgång genom smartare produkter och tjänster. Din kompetens och kod kommer att göra skillnad - på riktigt.

Kom och koda med oss.

Fortnox developer
Karriär

Vad är din dröm?

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?

en pappa med sitt barn på axlarna

Fortnox blir karriärföretag 2022 - andra året i rad!

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

”Fortnox växer i takt med deras framgångar och har utvecklat ett fantastiskt employer branding arbete. Här är medarbetarna i fokus och bara det att de har ett “Wellness Floor” tillägnat medarbetarna på företaget säger mycket om Fortnox som arbetsgivare. Karriärmöjligheterna är många och vi ser ett stort driv inom företaget. Vi kan tydligt se att Fortnox företagskultur är av bästa slag.”

Employer Value Proposition

Vi investerar i dig!

Hackathon & innovation
Den bästa lösningen är inte hittad.
Utvecklas med oss
Du bestämmer själv hur långt du vill nå.
Ledarskap
Våra ledare ger dig rätt förutsättningar för att lyckas.
En riktigt skön arbetsmiljö
När du kommer hem till oss känns det riktigt bra.
Software developer

Växjö, Malmö, Stockholm, Linköping | Development

Vill du vara med på resan att bidra till att att skapa ett ett välmående samhälle format av framgångsrika företag? Sök, så berättar vi mer över en kaffe!

Senior utvecklare

Växjö | Development

Vill du vara med och bygga framtidens appmarknad tillsammans med ett självorganiserande team som använder moderna tekniker i sin mikrotjänstarkitektur? Sök och bli en del av vårt härliga gäng idag!

Information Security Manager

Växjö | IT

Blir du glad av att tänka på regelefterlevnad, ramverk och IT-säkerhet? Då har vi nog drömjobbet för dig. Sök redan idag!

Möt Fortnoxfolk

Hos oss spelar det ingen roll var du kommer ifrån - det är vart du är på väg som är intressant. Vi älskar det som är onormalt och hyllar de vardagliga. Möt våra hjältar och ta reda på mer. De engagerade, nyfikna och fantastiska Fortnoxfolket. Det är faktiskt ungefär såhär det är att jobba hos oss. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.

Jonida Sinaj

Ända sedan hon var liten har hennes dröm varit att studera och börja sin karriär i Sverige. Tekniskt framåtriktat, ett topp-land för datorvetenskap – det var vad som drog.

Johan Hagelbäck

AI-doktor - jobbar han verkligen som det? Nä, det gör han inte. Men han ÄR filosofie doktor, inom AI, och han ansvarar för AI-lösningar på Fortnox. Så - Fortnox being Fortnox - från dag 1 på bolaget har han kallats “AI-doktorn”.

Fortnox Academy

Är du redo att ta del av en unik och spännande möjlighet?

Vi tror på att upptäcka talangen i var och en av oss. Fortnox Academy erbjuder en unik möjlighet att få bli en del av ett av Sveriges främsta techföretag. Vårt mål är att hitta begåvade och passionerade talanger som är redo att ta nästa steg tillsammans med oss.
Våra avdelningar
Kommunikation

Vi som jobbar här brinner för kommunikation. Vi tänker budskap, varumärke och helhet och vi vet alltid vem det är vi pratar med. Vi älskar färg och form. Vårt jobb är att synliggöra attraktionskraften i Fortnox erbjudande genom bild, text, och rörlig media - allt för att bidra till att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Human Resource

Vi har förmånen att få arbeta med det viktigaste Fortnox har - våra medarbetare och alla nya stjärnor som vi välkomnar. Vi vet att medarbetare som mår bra och ges möjlighet att växa presterar på topp och sprider glädje omkring sig - det är så vi tillsammans får Fortnox att ta stora kliv framåt.

Utveckling

Vi som jobbar här älskar att lösa problem och se hur det på sikt kan förändra vardagen för företagare i Sverige. En rolig del av vår arbetsdag handlar om att tänka utanför boxen. Vi gillar utmaningar och använder den senaste tekniken när vi spränger gränser och skapar morgondagens lösningar. Men vi är också en brygga mellan användarens återkoppling och utveckling, för vi vet att det är ute i våra kunders verksamheter det börjar och slutar.

Grupp av medarbetare som tittar på en surfplatta.
Produkt

Vi vill revolutionera en hel bransch. För oss handlar det inte om att förbättra dagens produkter utan om att skapa framtidens lösningar. Vi drivs av att göra skillnad, vi jobbar med de nyaste teknikerna och arbetssätten och vi vågar misslyckas. Vi vet inte vart resan kommer att ta oss, bara att den kommer att vara värd att göra - för oss och för våra kunder.

Våra kontor

Våra kontor

Fortnox finns på flera orter runt om i landet. Tänk om ditt drömjobb finns på någon av dem? Och kanske hittar du din drömstad där också?

Växjö

I småländska Växjö hittar du vårt huvudkontor. Läs mer om vad du kan göra här i upplevelseguiden.

Malmö

Vårt sydligaste kontor finns i Malmö, en stad som är fylld av spännande möjligheter och aktiviteter.

Stockholm

I vår huvudstad finns det alltid något nytt att göra eller upptäcka. Läs mer om alla möjligheter i upplevelseguiden.