Karriär

På Fortnox är du med och flyttar gränser

Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant.

Karriär

Vad är din dröm?

Vi tror på ett samhälle format av framgångsrika företag där entreprenörskap och samhällsnytta går hand i hand. Att vara en del av Fortnox är att vara en del av en ständig förändring - en förändring där du själv bestämmer hur långt du vill nå. Vårt största fokus är att ge dig rätt förutsättningar att få leva din passion tillsammans med oss. Var du kommer ifrån är inte relevant - det är vart du är på väg som är intressant. Precis som vi igår inte kunde drömma om det Fortnox som finns idag, så kan du vara med och forma vilka vi är imorgon. Pirrar det i magen på dig med?

Fortnox developer
Är du en skicklig utvecklare?

Omvärdera vad som verkligen betyder nåt

Häng med oss och förbättra vardagen för tusentals företagare. Just nu behöver vi fler skickliga utvecklare som kan ta itu med utmaningarna som ligger framför oss.

Våra produkter är innovativa och har teknologi i framkant. Tillsammans med ett tydligt syfte skapar det bästa möjliga värde för våra kunder. Vi vill möjliggöra framgång genom smartare produkter och tjänster. Din kompetens och kod kommer att göra skillnad - på riktigt.

Kom och koda med oss.

Fortnox blir Karriärföretag för tredje året i rad

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

”Fortnox är en mycket modern arbetsgivare som har ett unikt employer brand. Det finns en stark känsla för det kommunikativa och de förmedlar sitt budskap på bästa sätt. Riktigt imponerande och det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare. Med en rad olika aktiviteter, som exempelvis Fortnox Academy, lockar de till sig Sveriges talanger.

Hos Fortnox händer det mycket och allt är möjligt för den som vill.”

Employer Value Proposition

Vi investerar i dig!

Hackathon & innovation

Den bästa lösningen är inte hittad.

Utvecklas med oss

Du bestämmer själv hur långt du vill nå.

Ledarskap

Våra ledare ger dig rätt förutsättningar för att lyckas.

En riktigt skön arbetsmiljö

När du kommer hem till oss känns det riktigt bra.

Lediga tjänster

Software developer
Development

Växjö, Malmö, Stockholm, Linköping

Vill du vara med på resan att bidra till att att skapa ett ett välmående samhälle format av framgångsrika företag? Sök, så berättar vi mer över en kaffe!

Senior utvecklare
Development

Växjö

Vill du vara med och bygga framtidens appmarknad tillsammans med ett självorganiserande team som använder moderna tekniker i sin mikrotjänstarkitektur? Sök och bli en del av vårt härliga gäng idag!

Information Security Manager
IT

Växjö

Blir du glad av att tänka på regelefterlevnad, ramverk och IT-säkerhet? Då har vi nog drömjobbet för dig. Sök redan idag!

Möt Fortnoxfolk

Hos oss spelar det ingen roll var du kommer ifrån - det är vart du är på väg som är intressant. Vi älskar det som är onormalt och hyllar de vardagliga. Möt våra hjältar och ta reda på mer. De engagerade, nyfikna och fantastiska Fortnoxfolket. Det är faktiskt ungefär såhär det är att jobba hos oss. Lyssna till Fortnoxfamiljens berättelser mitt i framgång och motgång bland skratt och hejarop. En fartfylld resa med glimten i ögat.

Jonida Sinaj

Ända sedan hon var liten har hennes dröm varit att studera och börja sin karriär i Sverige. Tekniskt framåtriktat, ett topp-land för datorvetenskap – det var vad som drog.

Johan Hagelbäck

AI-doktor - jobbar han verkligen som det? Nä, det gör han inte. Men han ÄR filosofie doktor, inom AI, och han ansvarar för AI-lösningar på Fortnox. Så - Fortnox being Fortnox - från dag 1 på bolaget har han kallats “AI-doktorn”.

Våra kontor

Välkommen hem till oss

Vi har kontor i Växjö, Stockholm, Linköping och Malmö. Här har vi skapat plats för kreativa möten, skön arbetsmiljö och härligt häng med kollegorna. Varifrån du jobbar är ditt val, men du har alltid ditt eget skrivbord på kontoret.

Kika in på vårt kontor i Växjö