Våra lediga tjänster

Vad är din dröm?

Våra lediga tjänster

Möjligheter hos oss

Möt våra medarbetare

Träffa några av de unika, fantastiska och spännande människor som jobbar på Fortnox. Här bjuder dem på en inblick i hur våra olika avdelningar jobbar.

Fortnox - development
Möt Developer Michaela Sääw

“Det är alltid nya projekt på gång och många planer i pipen här och det gillar jag. att hela tiden känna att jag är på väg framåt, att jag bidrar till att något bra utvecklas."

Läs mer
Möt Product Designer Peter Arnoldsson

Redan som tonåring drömde Peter om att jobba med design. Då var det spelvärlden som lockade och formade hans studier. Men när hans master i speldesign var klar kom också insikten om att det inte var i den världen han hörde hemma.

Läs mer
Möt Test Engineer Fredric Johansson

Fredric är studenten som hoppade av universitetsstudierna, blev utvecklare, men hittade sitt kall inom test. Idag arbetar han som Test Engineer i ett team på Fortnox. Han är precis där han vill vara och här berättar han varför.

Läs mer
Fortnox Academy

Är du redo att ta del av en unik och spännande möjlighet?

Vi tror på att upptäcka och utveckla talangen i var och en av oss. Med Fortnox Academy erbjuder vi en unik chans att uppleva och utvecklas på Fortnox. Vårt mål är att hitta begåvade och passionerade blivande systemutvecklare som går sin sista termin och vill vara med och förändra en hel bransch.