En person som går mot en solnedgång

Lev din företagsdröm

Oavsett vad framgång är för dig som företagare, hjälper vi dig att nå dit du vill. Vi har samlat allt du behöver för att starta, växa och utvecklas – på ett ställe.

Fortnox för redovisningsbyråer
För redovisningsbyrån

Vi har allt för byrån – bli Fortnox Byråpartner

Vi förändrar redovisning och kundsamarbete i grunden och samlar allt som ni och era kunder behöver. Våra smarta produkter och tjänster ger dig full koll på dina kunder, uppdrag och vad som behöver göras.

Våra produkter

Produkter och lösningar för olika behov

Bokföringsprogram
Smarta lösningar som förenklar bokföringen.
Faktureringsprogram
Ta betalt utan onödigt krångel.
Löneprogram
Smidigt för dig och dina anställda.
Om Fortnox

Nyheter

Det händer mycket på Fortnox. Häng med i vårt nyhetsflöde. Här hittar du pressmeddelanden, debattartiklar, produktnyheter och andra aktualiteter.

Kallelse till extra bolagsstämma i Fortnox AB (publ)

2022-09-23

Aktieägarna i Fortnox AB (publ), org. nr 556469–6291 (”Fortnox” eller ”Bolaget”), kallas härmed  till extra bolagsstämma fredagen den 21 oktober 2022. 

Läs hela pressmeddelandet

Vd i Fortnox förvärvar aktier

2022-08-23

Fortnox vd Tommy Eklund har löst in köpoptioner och köpt aktier i Fortnox enligt det optionsprogram som bolagets huvudägare First Kraft AB ställde ut i december 2019.

Läs hela artikeln

Fortsatt ökad organisk tillväxt för Fortnox

2022-08-19

- Jag är jätteglad över att vi kan göra så mycket för landets företagare. Allt fler entreprenörer väljer Fortnox och det är ett tydligt kvitto på att vi levererar konkret kundnytta. Vi ser också att våra finansiella tjänster blir en allt viktigare del av erbjudandet, och att de är betydelsefulla för många kunder, säger Tommy Eklund, vd Fortnox.

Läs delårsrapporten Q2

Fortnox förvärvar Agoy It AB

2022-07-01

Fortnox förvärvar samtliga aktier, ca 68,1%, från övriga delägare i Agoy It AB ("Agoy"). Agoy blir därmed ett helägt dotterbolag till Fortnox den 1 juli 2022. Den totala köpeskillingen uppgår till 34,1 MSEK.

Läs hela artikeln

Kunskapsbanken

Fördjupa dina kunskaper

Vi har samlat de verktyg som behövs för ett framgångsrikt företagande – på ett ställe. Ta del av värdefull kunskap, inspireras av kundberättelser eller gå en utbildning.

Några av våra partners