Vårt hållbarhetsarbete

Hållbara medarbetare

Att vi som jobbar på Fortnox ska trivas och hålla över tid är centralt för den nytta vi skapar för våra kunder och är i förlängningen avgörande för vår långsiktiga framgång.


Attraktiv arbetsplats

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Därför är det så viktigt att vi gillar vårt jobb. Utvecklingsmöjligheter, utbildning, företagskultur och arbetsmiljö är några områden som vi arbetar aktivt med.

Vår målsättning är att Fortnox ska vara en attraktiv arbetsgivare för befintliga medarbetare och ett förstahandsval för blivande medarbetare. Vi bygger våra mål på insikter och täta dialoger med medarbetarna både i form av möten och samtal, men också via regelbundna enkätundersökningar.

Nyfiken på hur våra kontor ser ut på insidan

Vi gillar vårt jobb. Alltså, verkligen, verkligen gillar det. Vi gillar att vara här och att verka här. Den viktigaste anledningen till det är förstås att var och en av oss känner att vi både bidrar till något viktigt och att vi verkligen får använda vår kompetens där den behövs. Vi får bygga, utveckla och förvalta saker, vi får fatta beslut, vi får testa - och vi får göra fel. Bara genom att våga prova det man aldrig testat förr kan nya storheter skapas. Och då går det fel ibland - det är en del i processen. Då lär vi oss något nytt dessutom. Innovation är en viktig del i vår kärna.

Hos oss får medarbetare möjlighet att växa och utvecklas. Här kan man röra sig mellan positioner, eller växa som ledare - bland annat i vårt ledarskapsprogram Talent Management Program.

Läs mer om vårt Employer Value Proposition

Välmående och hälsa

Våra medarbetares hälsa och välmående är viktigt för oss. MåBra är Fortnox koncept för medarbetarnas välmående och återhämtning. Eftersom medarbetarnas individuella behov för återhämtning ser olika ut, erbjuder Fortnox idag allt från träning till massage och mindfulness.
Under temaveckor med hälsa i fokus bjuder vi in till bland annat  matlagningskurser, träningspass och föreläsningar. Vi tror verkligen att välmående medarbetare skapar förutsättningarna för ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Prenumerera

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Investerare

Vårt syfte är att kontinuerligt informera kapitalmarknaden om Fortnox ställning, verksamhet och utveckling.