Rapportering/Analys

Smart koppling: Oxceed Företagspaket

Oxceed Företagspaket icon

Oxceed Företagspaket

Oxceed Företagspaket main image

Oxceed är ett verktyg som ger extra funktionalitet inom rapportering och budgetering som många saknar i sitt bokföringssystem. Enkelheten och flexibiliteten i verktyget gör att det används av över 13 000 företag i Sverige inom en rad olika branscher.

Om Oxceed Företagspaket

  • Bevaka företagets finansiella situation i realtid med hjälp av visuella grafer på din översiktssida. Genom att kombinera olika nyckeltal och rapporter i graferna kan du skräddarsy översiktssidan efter just er verksamhet.

  • Skapa rapporter för resultat, balans, kassaflöde och projekt med några klick. Designa rapporter efter dina önskemål eller använd våra mallar.

  • Förenkla företagets budgetprocess och inkludera budget och prognos på ett naturligt sätt i den finansiella rapporteringen. Skapa prognoser med bara några klick utifrån olika scenarion.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Oxceed är sömlöst integrerat mot Fortnox. Integrationen gör det möjligt att automatiskt hålla Oxceed uppdaterat med företagets bokföringsdata för att kunna bygga anpassade finansiella rapporter och beslutsunderlag. Rapporterna kan sedan enkelt delas med interna eller externa intressenter.

  • Oxceed synkroniserar automatiskt er bokföring, kontoplan, kostnadsställen, projekt och fakturabilder så att era rapporter och analyser alltid är uppdaterade med er senaste bokföring.

  • Integrationslicens ingår (värde 1119kr/mån). Utöver grundpaketet kan ytterligare tillägg köpas direkt i Oxceed.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar