Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: TimeApp

TimeApp icon

TimeApp

TimeApp main image

TimeApp är ett webbaserat verktyg där du och dina kollegor kan redovisa tid, resor, kostnader och utlägg både för den egna verksamheten internt och för sådant som ska debiteras kund.

About TimeApp

  • Synkronisera kunder, artiklar och projekt mellan TimeApp och Fortnox

  • Optimera flödet mellan tidredovisning och fakturering

  • Full kontroll på vad som har blivit fakturerat och inte

  • För över debiteringsunderlag från TimeApp till Fortnox med endast ett par knapptryck

This is how the connection with Fortnox works

Integrationen mellan TimeApp och Fortnox kommer att spara många timmar för de TimeApp-användare som idag använder TimeApp för sin tid- och projektredovisning, och Fortnox till fakturering och bokföring.

Med endast ett par knapptryck kan du föra över redovisade tider, resor, material mm till Fortnox, där en faktura skapas. I Fortnox kan du sedan jobba vidare med fakturan. Allt fakturaunderlag som exporteras till Fortnox, markeras automatiskt som fakturerat i TimeApp.

På så vis har man alltid full kontroll på vad som har blivit fakturerat och inte.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.