Smart koppling: aizell®

aizell® icon

aizell®

5.0(1 st)
0-25 företag använder

Vi förenklar din säljvardag!

aizell® är det självklara valet för alla nystartade-, små- och medelstora företag som jobbar med B2B-försäljning och som söker ett CRM-system med högsta funktionalitet, stabilitet och användarvänlighet.

Med aizell® kan du som säljare enkelt arbeta mobilt och alltid känna dig förberedd, uppdaterad och kunna agera professionellt mot dina kunder och kontakter. Med aizell® får man ett samlat grepp direkt om alla aktiviteter, överenskommelser och åtgärder och dessutom all försäljningsstatistik och information om kunden lätt tillgänglig.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När ni lagt er beställning så kommer ni att få ett välkomstmail med inloggningsuppgifter där ni sedan länkas till aizell® direkt. Under fliken Integrationer ansluter ni sedan er väldigt enkelt till ert ekonomisystem. Vid integration med aizell® så synkas alla kunder från ditt Fortnoxkonto med alla dess kontakter, offerter, order, vad som är fakturerat och vilka artiklar som är registrerade. aizell® synkas sedan automatiskt när man registrerat en offert, order eller fakturerat så att man alltid har relevant och aktuell information i aizell®.

Läs mer på Sales&Consultancy Resources in Scandinavia AB's hemsida

Vi förenklar en säljares vardag - gör den mer framgångsrik!

  • Högsta användarvänlighet och funktionalitet - enkelt att förstå och att komma igång att använda!
  • Stabilitet och kvalitet - senaste tekniken och designen - allt fungerar direkt!
  • Snabb och enkel integration - kom igång direkt!
  • Samlat grepp direkt på allt - anteckningar, överenskommelser, åtgärder och all info om kunden!
  • Arbeta mobilt - var du vill - när du vill - känn dig alltid uppdaterad och proffsig mot kund!

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.