Smart koppling: STOIX

STOIX icon

STOIX

5.0(3 st)
0-25 företag använder

Få insikter i ditt företag med STOIX Metrics.

Istället för att manuellt exportera och hantera siffror, kan du automatiskt få tag i beslutsstöd baserat på din bokföringsdata på ett visuellt och informativt sätt som tillåter dig att agera effektivt samt sparar dig tid i ditt dagliga jobb.

Få en direkt överblick över ditt företag genom att visualisera viktig data från Fortnox. Genom att kombinera tydliga diagram och grafer från mätvärden får du en helhetsbild av ditt företags ekonomiska situation, vilket gör det enklare för dig att fatta välgrundade beslut. Använd STOIX Metrics för att spara tid, effektivisera din verksamhet samt säkerställa att du har all nödvändig information till hands för att driva ditt företag framåt.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Det är enkelt att komma igång med STOIX Metrics både för små och medelstora bolag. Genom att lägga till integrationen till Fortnox är du uppe och redo att få tag i underlag direkt. Allt från intäkter, utgifter, kassa till mer komplexa underlag som likviditet, kundanskaffningskostnad, lagerstruktur mm.

Utöver bokföringsinformation från Fortnox kan även STOIX Metrics koppla ihop sig med dina andra system såsom: CRM, HR, Marknadsföringsverktyg etc. Därifrån kan du skräddarsy underlag från alla relevanta källor samt visualisera informationen du behöver för att ta strategiska beslut.

Läs mer på Getstoix AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.